Silkroad Ticaret 107 LvL - Wizard/Cleric - FF Full item Legend +4 staff Sw: Orion
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret 107 LvL - Wizard/Cleric - FF Full item Legend +4 staff Sw: Orion
-
28-09-2019, 23:47:30Char ismi: Alindiktan sonra Char level: 107 Char Fiyati : Teklif Char European chardir. Stat pointlerini Str 0:3 Int olarak dagitmistir Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller : Wizard Cleric Char itemlerle satilacaktir Charin ustundeki Gold miktari: 50.000.000 Charin ustundeki Set: Robe Itemlarin ozellikleri: Silah : Dg 12 + 4 Staff Silahin ozellikleri : %80 magic attack %87 magic rainforce Legend Kalkan : Dg 12 + 0 kalkan. Kalkanin ozellikleri : %41 Phy. def. pwr. Legend Hood ( Kafa ) : Dg 12 + 0 kafalik. Parcanin ozellikleri : Rare Chest ( Govde ) : Dg 12 + 0 zirh. Parcanin ozellikleri : Rare Shell ( Omuz ) : Dg 12 + 5 omuzluk. Parcanin ozellikleri : Rare Shorts ( Bel ) : Dg 12 + 1 pantalon. Parcanin ozellikleri : Rare Gloves ( Eldiven ) : Dg 12 + 1 eldiven. Parcanin ozellikleri : Rare Shoes ( Ayakkabi ) : Dg 12 + 0 ayakkabi. Parcanin ozellikleri : Magic Chardan goruntuler, saticinin char hakkinda eklemek istedikleri : Selamlar arkadaslar, Server Orion 107 Lvl. FF wizardimi satmaktayim. Char Full itemli olup resimleride assagidadir, chari Almanyadan satiyorum ve parayi Western Union sirketiyle havale edebilirsiniz(daha ucuz, hizli ve guvenli) yada istanbul'dan araci arkadasim var, oylede yapabiliriz. charin fiyati icin teklifleri sizden bekliyorum, cok pahali bir fiyat dusunmuyorum herhangi bir soru yada ciddi alicilik icin : [email protected] sadece e-mail cekin ben en gec o gunun aksamina bakacagim, satis kesinlesirse telefon da verebilirim __________________