Wallhack Acan Kişiyi Yakalama Taktiği
Counter Strike0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Wallhack Acan Kişiyi Yakalama Taktiği
-
28-09-2019, 23:47:27Merhaba arkadaşlar.Admin olduğum serverdaki wall acmış birinin nasıl wall olduğunu anladığımı anlatacağım.Umarım bazı adminlere yardımcı olmuş olurum. Serverda 1-2 gundur takılıp adminlere yakın olmaya calışan,afedersiniz yavşayan bir adam bu. Bugun servera ilk girdiğinde kimse anlamamıştı.Bir kac el gectikten sonra bazı oyuncular ''admin bu aim'' , ''admin bu wallhack'' demeye başladı.admin ss al filan dediler.tabii adamda durumu caktı hemen kapattı.Kapattıktan sonrada bana şoyle diyor ''admin izle! admin ss al! admin!'' aldım ss 'sini ama caktırmıyorum.Baktım temiz. 2 el sonra bana ''admin alıyormusun ss?''diye sordu.Bende ''arkadaşlar adam temiz oyununuza bakın.ssye gerek yok dedim'' -ki bu bir taktiktir- . ici rahatlayan wallhackcı arkadaş daha 1 el bile beklemeden actı walı.buyrun ; ''admin ss al admin izle dediği sıralar'' : rahatladığı sıralar Tavsiyem wallhackcı arkadaşlara ozel serverlar acılmasıdır.Serverlarda oyundan zevk almak icin gelenleri rahatsız etmesinler.Birbirlerine duvar atıp dursunlar.onlarda rahat etsin bizde.csdurağı,senoyna size diyorum.. __________________