Silkroad Ticaret Zeus ta 47 lvl full str blader char
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Zeus ta 47 lvl full str blader char
-
28-09-2019, 23:44:17arkadaslar zeus ta 47 lvl full str blader charımı full int 49 lvl kusur yine zeus server inde bi charla takas etmek istiyorum charımın sadece 1 tane ss sini koyabiliorm chare la ilgili detaylı bilgiler: Char Adı: _VaLkYRioN_ LvL:47 Stat:Full str skill mastery: blade+fire (cold ve elektirkte var biraz buffları acık) fire 45 lvl blade 45 lvl glavie 32 lvl cold 26 lvl elektrik: unuttum meslek:Trader Alias:TradeR_ForCe (ss de gorebilirsiniz) Para:Charın uzerinde cok para yok acık soliim ama kasada itemler ve 2-3 tane elixiri mevcut paradan sıkıntı olmaz elinde 45+3 shield 42+3 blade vardır.istenildiği taktirde rahatca farm yapılarak glavie ye donulebilir.. iste ss: beyaz daire icindeki adam bnm charım trader bayrağı olduu icin trader force yazio msn adresim:[email protected] lutfen ciddi olanlar eklesin bu arada sifreyi ver bi bakiim sona takas edelim ayaklarına gelmem hiiic kazık atmaya calısmayın bu forumda cok eski diilim ama yenide sayılamam mesaj sayıma bakın. ben kimseye kazık atmak icin bu konuyu acmadım kazık yemek icinde acmadım ciddiyseniz ekleyin yada kendinizi kasmayın oyuna glmem !!! istediim char 49+ full int sword veya spear bi char olmalıdır... server zeus olsun mumkunse... tesekkurler.. ediT:charda suresi bitmis bi tavsan mecut ! unutmadan 19 lvl no name kusu var ama oldu __________________