Counter'i Guzel Oynamak İcin Gerkenler.
Counter Strike0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter'i Guzel Oynamak İcin Gerkenler.
-
28-09-2019, 23:36:29yi bir CS oyuncusu olunur ? Arkadaşlar 10 yaşımdan beri bu oyunu oynamaktaktayım şuan 21 yaşındayım yani tam 11 senedir oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim bu oyunun tutkusu bir başkadır gercekten edindiğim tecrubeleri , sizlere nelere dikkat etmeniz gerektiğini iyi bir CS oyuncusu olmak icin neler yapmanız gerektiğini elimden geldiğince anlatmaya calışıcam. İşte Başlıyoruz Donanım ; Bu oyun icin ihtiyacınız olan size en rahat kullanımı sağlayan mouse ve klavyedir.Ama işin cok onemli bir noktası vardır ki buda kulaklıktır. Gercekten onemi cok bilinmez ama Kulaklık sizi oyunda hayatta tutar bu yuzden kaliteli bir kulaklığınızın olması duşmanın yerini belirlemede cok etkilidir ben bu sayede bircok kere duşmanı gormeden vurmuşumdur. Doğru Silah Secimi ; Ben en rahat kullanabileceğiniz ve en cabuk sonuca goturucek silahları tercih etmenizden yanayım rastgele silah almak yanlıştır. Eğer soğukkanlı biriyseniz AK-47 tam size goredir kurşunları teker teker yollamak sizi sonuca goturur.ben genelde AK-47 kullanmayı severim cok teper ama dikkatli kullanılınca en etkili silahlardan biridir. Silahları oyunu oynadıkca tanıyabilirsiniz ancak dediğim gibi kendinize en uygun olanı secin fantazi yapmayın. Catışma anı ; Duşmanı gorunce asla paniklemeyin kendinizi olabildiğince gizleyin ve burası cok onemli heyecanlanmayın kesinlikle nişan alarak ateş edin bircok kişi allah ne verdiyse abanıyo mouse a bazende şansları yaver gidiyo ve olduruyorlar kesinlikle yanlış profesyonel oyunda şansa yer yoktur nişan almadan ateş etmek olduğunuz anlmanına gelir. 1-2 kere ıskaladınız ve rakibiniz saklandı. saklandığı yere 3-5 atış yapabilirsiniz vurduğunuzu farkederseniz guvenli bi noktadan atışa devam edin vuramadıysanız kesinlikle kurşunlarınızı boşa harcamayın. Ana silahınızı korumak onemlidir butun oyun boyunca onu elinizden duşurmeyin ilerlerken bıcak değiştirmek gibi artistlik hareketler yapmayın duşmanın nerede karşınıza cıkacağını bilemezsiniz. Gozunuz hep acık olsun duşmanı once gormek yuzde 80 oranında onun olduğu anlamına gelir. Sessizlik ; Aslına bakarsanız oyunda yaptığım tek şey budur sessizce ilerlerim ve cevremi dinlerim duşmanın sesini duyunca sessizce pusuya yatarım ve beni farketmeden olur. Bunu yapmak cok basittir dediğim gibi negatif ve soğukkanlı duşunen zeka oyunu kazanır. Haritalarla , oyun icerikleriyle ilgili bir suru daha ayrıntı vardır fakat genel bilmeniz gerekenler bunlardır.Eksiğim varsa konuya mesaj atınız ve boylece bir bilgi paylaşımı oluşturmuş oluruz. Alıntıdır.BayAhmethanTR Yozgat'ım Benim __________________