Klan Yarışması !
Counter Strike0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Klan Yarışması !
-
28-09-2019, 23:35:28Oncelikle Selamun Aleykum Diyorum Herkezin Ramazan Bayramını Kutluyorum En Guzel Klan İsmi Yarışması Klan İsmi'nizi Yorum Atın Ve Ben Ve Arkadaşlarım En Guzel Klan İsimlerini Sıralayalım 1'Den 10'a Kadar Sıralanır Sıralamaya Giremediğiniz İcin Uzulmeyiniz Klan Onemli Değil Onemli Olan O Klan'a Renk Vermektir. 1.Ye 3 rep 2.Ye 2 rep Kufur Argo Yasaktır Kufur Eden Foruma Bildirilir!! Yarışma Başlangıcı 20 Ağustos 2012 Saat15.15 Yarışma Bitişi 21 Ağustos 2012 Saat 15.20 .Bu Yazı Duzeltilerek Klanlar Baş Tarafta Acıklanır. Sıralamaya Girenlere Şimdiden Tebrikler. 3D|Azrail Klan ORNEK YORUM Klan Bilgileri Klan İsmi: OY Klan Acılımı: Ornek Yorum Klan Başkanı: Ornek İsim En Cok Alınan Silahlar: m4a1 ornek silah 1.miz Klan Bilgileri : 5on5 Steam Turnuvaları icin kurduğumuz bir klan Klan İsmi: Beş Fakir Klan Acılımı: 5FAKIR Klan Başkanı: PARS En Cok Alınan Silahlar: Automatic Magnum Weapon, M4A1, AK47, Deagle, Hegraneda, Flashgraneda, Smokegraneda 2.miz Klan İsmi: -Rad- Klan Acılımı: Radyasyon, radyoaktivite'nin kısaltması denebilir Klan Başkanı: Jaws.myth En Cok Alınan Silahlar: m4a1 , ak-47, magnum, deagle, mp5 Kimse Katılmadı Ama teşekurler repleriniz En kısa Surede Verilecektir __________________