Cs ayarları yardımınız olursa cok sevinirm +rep.
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Cs ayarları yardımınız olursa cok sevinirm +rep.
-
28-09-2019, 23:30:54Oncelikle merhabalar.Ben CS'de gercekten iyi oynayarak Reel clan girmeyi duşunuyorum fakat size bir kac soru sorarak bu eksiklerimi tamamlamak istyirom.Yardımcı olursanız cok sevinirim. 1-Oncelikle FPS nasıl sabitleyeceğiz ve kac olmasını onerirsiniz?(2 GB Ekran kartı ve driverler guncel) 2-Ping olarak benim Download hızı:7MB olan,Upload hızı:650Kbps olan bir internetim var.Fakat prooyun wasp gibi serverlarda genede pingim 30-40 oluyor bazıları 4-6 ping var bunu nasıl yapabilirim? 3-Birde CS'de settingsler var.Coğu Reel oyuncu cozunurluk 640x480 oynuyor.Bizzat kendim araştırdım 19 inc monitor var.1074 oyna diyen var 800x600 diyen var sizce hanisini secmeliyim? 4-Proların dikkat ederseniz sekme cok az crosshair tam kafa boyutunda.Bende onların gibi bir cross ve az sekme istiyorumBunu nasıl yapabilirim? 5-Onlar mac atarlarken sanırsam sXe kullanmıyorlar.Peki onlar alias gibi kodlar yazıyor olabilirler mi?Bunları cevaplarsanız cok sevinirim. Ozellikler:19 Inc Monitor 2 GB Ekran kartı 8 GB Ram 3.60 Ghz İşlemci İnternet: Download:7000 Upload:650 Lutfen bu sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim.Ve işe yararsa diğer hesaplarımla +rep manyağı yaparım... __________________