Merhaba,herkeze oncelikle hayırlı gunler diliyorum. Reklam yapmak gibi olmasın ama http://www.oyunyoneticisi.com dan bir server alıcağım ve bunun ozellikleri: [1]Yukarıda belirtilen modlarla birlikte maplarıda sağlanacaktır. [2]Bu Mod-lar map'a ozel olduğundan, istediğiniz an sunucuyu pro'ya bile cevirebilirsiniz. [3]ReSpawn Ozelliği bulunmaktadır, her modda her mapta respawn acabilirsiniz.[Olunce yeniden doğma] [4]Burdaki modlar dışında, sistemi yormayan ekstra eklenti kurulabilir. [5]Doluluk konusunda deathrun mod ile dolu , jail mod icin garanti verilmemektedir [ortalama 10-15 player olmaktadır jailbreak da ,server yonetimine gore server doluluğu artmaktadır.] [6]IP aralığı , 95.173.173.100'den sonraki iplerdir. [7] Ve Server 28+2 Kişiliktir. Ve Bunun fiyatıda aylık olarak 105 TL olması benim icin bir miktar fazla geldiğinden dolayı ortağa ihtiyac duymuş bulunmaktayım.Eğer acacagım servere ortak olmak istiyen arkadaşlar varsa[YAŞ PEK MUHİM DEĞİL] bana [email protected] msn adresinden ulaşabilirler.Parayı odeme teslim etme şekli hic farketmez sadece [email protected] adlı msn adresini ekleyin.Oradan daha ayrıntılı bilgi alın. Serverin Bir diğer ozellikleri [B]CT Engelleyici + Oto T At : Sadece CT Mic : Sadece CT Silah menusu : Silah almayı yasakla : Otomatik Yumruk-musta [Ekran doner] : Jail Default Kiyafeti : JailBreak Shop /mg /shop : JailBreak Shop /mg /shop[jb kayit eder] : /lr 1vs1 : Gelişmiş /lr 1vs1 : /3pers : Ağ fırlat, sadece CT : Sadece Admin Ağ [+hook] : Admin Ayarli +hook,+grab,+rope : Jb Menusu : Jb Menusu [Jbler ile calışır] : Jail Admin Menusu : Jb Hapis Sebeb : Jb Banka : Jb Admin Paneli /jbadmin : Samuray Bıcağı : Boks Eldiveni : Kurek : [B] Yazıyı okuduğunuz icin teşekkur ederim. __________________