İlk baş cfg nedir Hile değil dir ama sadece silah almaya yaramaz Cfg ler aslında değişik komut listesidir meseler cs klasoru icinde config.cfg yi notepad ile acarsanız gorursunuz komutların coğu orda yazılıdır. Siz config i oraya kopyalarak komutları değiştiriyorsunuz coğu zaman kendinize avantaj sağlıyorsunuz ve WCG yi bırak Turk serverlarında bile yasaktır. Turnuvada adınız Hileciye cıkabilir config yuzunden. cl_forwardspeed ten tut cl_bobcycle ve spritblend gibi butun ozellikleri etkiler. ama tabiki config kontrollu serverlarda bunlar yemez cunku komutları belirlenen seviyeye ceker ve bloklar. bazı adamlar bakıyorum hs yiyorlar ama crosshair kaymıyor galiba onlarlada ilgili cfg demi var diye duşunuyorum ama kesinlikle kotu birşey. Ad yapmak istiyorsanız cfg siz kasın turnuvalarda cfg kesinlikle yasaktır hem lan hem internet turnuvasında eğer bir turnuvaya girerseniz cfg yi silin oyle girin Ben asla cfg kullanmıyorum bu arada. 30 a yakın serverda ban yedim sadece oyundan dolayı Config.cfg 'nin haricinde birde "Userconfig.cfg" vardır. Buraya Zoom_Sensitivity \ Ex_interp \ rate degerlerini yazdıgında silinmez.Ama Config e zoom_sens'i yazarsan silinir oyun surekli sıfırlıyıp zoom_sens'i 1.2 yapar. O yuzden "Config.cfg" ve "userconfig.cfg" yapmak gerekmekte Emeğe saygı ++ rep ALINTI __________________