GamerArea turnuvaları hakkında
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- GamerArea turnuvaları hakkında
-
28-09-2019, 22:32:52Evet arkadaşlar bu GamerArea denilen kişiler ile başımdan gecen bı olayı aktarmak ıstıyorum turnuvalarına gırdık ceyrek fınale kadar cıktık neyse tam maca gırıcez ceyrek fınal macına bi oncekı gun aynı steam ıd ıle oynayan arkdsım swden eac ban yemıs sadece gamer area sunucusundan diger sunucularda sorun yok gırebılıyordu farklı sunuculara neyse bizi elediler .Biz ne yaptık ettık konustuk adamlarla adamlar ıvırıp kıvırdılar sureklı bıze bızlık bısı yok falan gıbısınden eac turkıye admını russel e edız e danıstım foruma gırıp gamerarea ıle sorununuz oldugunu soledı eac dan banınız gozukmuo dedi .Neyse bizde tekrardan bu uckağıtcı GamerAreaya donduk konustuk ertesı gun soyle bı acıklama yazdılar bize: GamerArea Merhaba, gamerArea'nın EAC banlistesi boş. Biz henuz kimseyi banlamadık. Bu yuzden hile bildirimi sistemini geliştirdik. Buyuk ihtimal sunucu uzerinden kara listeye eklenmişsinizdir. Bu da EAC arka plan uygulamasına komut yolluyor, dosyaya eklemiyor. Arka plan uygulaması calıştığı surece bu banlar silinemez. Ancak bu uygulamayı tamamen kapatıp acarsak banlar temizlenir. Sunucu uzerinden muşterilerin veya sponsorların EAC uzerinden ban atmalarını kaldırdım bu gibi durumların bir daha yaşanmaması icin. Şu anda arkaplan uygulamasını kapatıp acıyorum. Lutfen biraz sonra gamerArea sunucularına bağlanmayı dener misiniz? Rahatsızlıktan dolayı ozur dileriz. gamerλrea NetoworX İşte para odul vs. gibi şeyleri kaptırmamak icin duzenlenen sacma sapan bi oyuna geldık anlaşılan .Bunu buraya yazamamın sebebi tercih ettiğiniz firmayı tanıyın. __________________