Merhaba, Admin Cfg si ve My.cfg Yapılır elimle yapmıyorum profesyonel bir pogramım var kendim yaptım programı ucretle değilde herhangi bir serverda adminliğe karşılık yapıyorum daha once 5-6 kere yaptım ama hepsi pro sv olduğu icin bıktım jail veya zm sv gibi serverlerda yapmamı istiyen varmı? CFG Ozellikleri: *Admin Cfg -Oto Nick -Oto Şifre -Oto Tuş Ayarları -Fps Yukseltme (fps_max ile değil bir windows değeriyle işe yarıyor) -Oyun ici 3D Değerini Aktifleştirip Pasifleştirme -Sesi Derinleştime -Anti-Hile (Sxe Yanı Sıra Alias Kodlarını Engelleyen Bir İcerik) -Guruntu Dışa Aktarma -Mermi Sekmesi Azaltma -Anti Legal Key (Insert-F10 vb. Tuşlarını Devre Dışı Bırakır) ... *My (Personel) CFG -Oto Nick -Oto Tuş Ayarları -Fps Yukseltme (fps_max ile değil bir windows değeriyle işe yarıyor) -Oyun ici 3D Değerini Aktifleştirip Pasifleştirme -Sesi Derinleştime -Anti-Hile (Sxe Yanı Sıra Alias Kodlarını Engelleyen Bir İcerik) -Guruntu Dışa Aktarma -Mermi Sekmesi Azaltma -Anti Legal Key (Insert-F10 vb. Tuşlarını Devre Dışı Bırakır) -Team Game (Cok Nadirdir Bazı Serverlarda İşe Yarar Sv de FF Acık Olsada Sana Vurdukları İşlemez) -Paraşut Etkileşim (Paraşut Actığında Paraşutu Bıraksan Bile Zıpladığında Paraşutun Gravitysiyle Yer İnersin) -Text Command Text (Adminin Uyguladığı Komutları Console da Gosterir) ----- Profesyonel Bir Oyun İcin. __________________