Counter Strike 1.6 ServerLar İcin İP SabitLeme..
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter Strike 1.6 ServerLar İcin İP SabitLeme..
-
28-09-2019, 22:18:24Peki diğer kişiler nasıl girecek? ipnumaram sitesine giriyoruz ve oradaki IP adresimizin sonuna :27015 koyarak arkadaşlarımıza dağıtıyoruz. Not: ipnumaram dan aldığımız ip surekli değişken bir IP adresidir. Yani modemi her kapattığınızda Server IP adresiniz değişir. Tabiki onunda cozumu var. Şimdi no-ip.c0m adresine gidiyoruz ve "No-IP Free" yazan resme tıklıyoruz. Ve kayıt oluyoruz. Daha sonra aşağıda "Select your Operating System" yazan yerden İşletim sistemimizi seciyoruz. Sectikten sonra sizden bir program indirmenizi isteyecektir onu indiriyoruz.(Version olarak en son surumu secebilirsiniz)(Programı şimdilik yuklemeyiniz) Şimdi E-mail adresimize No-Ip den gelen mailden aktivasyonumuzu gercekleştiriyoruz. Daha sonra Loginden siteye giriş yapıyoruz... Giriş yaptıktan sonra sol ustte ki Hosts/Redirects e basıyoruz.. "Add Host" a tıklıyoruz ve sadece Host Name kısmını doldurarak "Create Host" a basıyoruz. Şimdi sıra geldi programı yuklemeye.. Programı yukledikten sonra şoyle bir ekran gelmesi lazım.. İlk once "Options" a basıp "Run on Startup" seceneğini dolduruyoruz. Daha sonra yukarıdaki resimde ki hostname imizin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz.. Gulucuğun yukarıdaki gibi olması lazım.. Bilgisayar her acıldığında program calışacaktır ve Ip adresiniz değişmeyecektir.. Arkadaşlarınıza dağıtırken sonuna :27015 ekleyiniz. ------------------------------- ArkadaşLar ben denemedim deneyen arkadaşLar varsa bize biLgi verebiLirmi ? __________________