Karakter Turu : Europen Karakter Adı : CyberAkuma Server : Titan Build : Wizard / Cleric Lv : 113 Sp Miktarı : 1.200.207 Gold Miktarı : 0 E-Mail Koruması : Hotmail Satış Yontemi & Durum Bilgisi Satış Yontemi : Elden (Adana İci) , Banka Hesabıma , Havale Yoluyla İstenilen Karşılık : 200 TL ( Pazarlık Payı Yoktur) Karakter Satış Durum Bilgisi : Satış Devam Etmektedir İletişim Bilgileri Adı Soyadı : Yıldırım Soyler Yaşadığı Şehir : ADANA/Seyhan Msn : [email protected] Facebook :Click Me Gsm : Ciddi Alıcılara Gerektiğinde Verilecektir Karakterden Gorunumler Banka Stat (C) Ekranı Skiller İtemler Chardan Genel Bir Gorunum Karakterden Bilgiler Karakterin serverle hic bir kotu bir ilişkisi bulunmamaktadır. Cunku Full Kasılmaya yoğunlaşıldığı icin fazla sosyal aktivite olmamıştır Satış sebebim ise oyundan soğumam ve bırakmak istemem bu yuzden acilen elimden cıkarmak istiyorum. Tum itemleri ile beraber satılıktır. "İtemlerini al karakteri oyle ver " Gibi konuşmalar yapmayınız bu yuzden. Karakteri ben actım yani tek bir sahibi oldu. E-mail koruması karakterde mevcuttur. E-maille birlikte verilecektir karakter. Ciddi şekilde duşunenler e-mail yada gsm adresimden bana ulaşmassınlar goruşelim anlaşırsak eğer elden veya banka hesap numarası ile takası gercekleştiririz. Site aracı ilede bu iş yapılabilr. En onemlisi karakter sadece belirttiğim miktar karşılığında satılıktır yani "Başka bir karakterle takas yapalım" gibi tekliflerde bulunmayın. ​ __________________