Silkroad Ticaret Eos serverında 101-110 arası satılık charlar ( cok ucuz )
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Eos serverında 101-110 arası satılık charlar ( cok ucuz )
-
28-09-2019, 22:08:44Elimde 100-110 LvL Arası Charlar var... Silkroad R ye gectiğim icin charları cok ucuz fiyatlara bırakıcam.. EmperorStaff 109LvL Wiz/cleric FF 90TL ( email korumasız) Kob1aN 109LvL Wiz/cleric 75TL COBAR 105LvL Nuker 60 TL ( Blade-Fire-Lighting) ReactionaL 101LvL War/cleric 50 TL YorqunKraL 100LvL Rogue/bard 45 Jk0 100LvL Rogue/cleric 50 TL SiNCee_1907 100LvL Wiz/cleric 50 TL Charlar konya ici elden veya once havale şeklinde satılabilir.. Ben elden satma taraftarıyım.. Kesinlikle once chara gireyim vb isteklerde bulunmayın... Ciddi alıcılara TEL veririm telden goruşuruz... kredi kartınız varsa sahibinden.com da get olarak satabilirim... Daha once cok char sattım ayrıca Eos serverında da cok kişiye yardımım dokunmuştur... Herkesin elinde legend+12 gormeyi hazmedemiyorum... %30 lucky den sonra oyun bozdu. O yuzden oyuna sro R de devam edicem... Pazarlık teklif etmeyin fiyatlar oldukca makul... ya parayı alıp kacarsan şeklinde msjlar gormek istemiyorum beni bilen bilir 50 60 tl icin kul hakkına girmem. başıma cok geldi zamanında, kul hakkından korkarım... Bu charlarıda swda tanıdık kişilere satmayı cok isterim... __________________