Merhaba arkadaşlar OyunOrtami.net - CS 1.6 Ozel Yama Paketi [v1] yamasından sonra yeni bir paket gelicek dedik nezamandır yapamadık okullar araya girdi swlerimizi kapattık sitemiz coktu ve dahası sonunda cok guzel bir paket yaptık adınıda OyunOrtami.net - CS 1.6 exTReme Pack koyduk şaka bir yana cidden cok guzel bir yama oldu fakat pcmde eski bir anakart olduğundan csyi software modunda oynuyorum ve goruntuler acayip kotu bu yuzden yamanın sslerindede biraz bulanıklık ve kalitesizlik oldu yanlış anlamayın yama harika ve hd maplardan oluşan bir yama fakat benim pcmde goruntu kalitesi duşuk neyse daha fazla uzatmıyorum ve yama resimlerine geciyorum... Goruntuleri Gordunuz Birde ben acıklayayım dedim yamada neler var ? * Yepyeni Skinsler (Usp - Glock - Desert Eagle - Sig P228 - Five Seven - Dual Elites - M3 - XM1014 - Uzi - Mp5 - Ump45 - P90 - Famas - Galil - Ak/47 - M4A1 - Scout - Aug - Sig 552 - Awp - Sig 550 - G3 - M249 yuklenmektedir! ) * Yeni Gokyuzu Skini ( Kızıl / Mavi Gokyuzu Skinleri Yuklenmiştir Maplara Gore Otomatik olarak değişecektir ) * Yepyeni Soundslar ( Ses Paketi İle Tum silah sesleri - Rehine Sesleri - UI Sesleri - Ultima Sound Sesleri - Tr Radyo Sesleri yuklenmektedir ) * Yepyeni Spritesler ( Radar - C4 Işığı - Mermi Delikleri - Kill İkonları - Silah İkonları - Muzzle Flash - Fps Smoke - Hg Patlama Efekti - Kan Efekti - Radyo & Voice İkonları - Ateş Altındayken Cıkan Tribal Efekt - Arka Plan Resmi - Menu Teması - Awp Zoom Skin - Aug&Sig Zoom Skin ) *Harita Paketi ( 1000'den Fazla Maps PAKETİ! ) *Diğer Ozellikleri ( westwood ve dust2'ye ozel bir gorunum sağladık , menu arkaplanı ve consolu değiştirdik , vee Sadece OyunOrtami.NET'e ozel en guzel 100 CFG Hazırladık ) ve ct+t skinslerini değiştirdik hatunları koyduk hoş oldu bu player skinslerini kurmak istemeyenler models/players dosyasının orjinalini alsın... !!!ARKADAŞLAR TEKRARDAN DİYORUM YAMA KALİTESİZ DEĞİLDİR AKSİNE COK GUZEL HAZIRLANDI WESTWOOD/SNOW/D2 HD GORUNUM SAGLANDI FAKAT BENIM CS SOFTWARE MODUNDA OLDUGU ICIN RESIMLERI KALITESIZ ALABILDIM YAMAYI KURANLAR NEKADAR GUZEL YAMA OLDUGUNU ANLIYACAKLARDIR...!!! Yama Boyutu:137 MB 2 Parta boldum arkadaşlar 70+65 mb olarak Part1 İndir Part2 İndir Kurulum : Aslında kurulumu anlatmaya gerek yok ama kuramayan arkadaşlar olur diye duşundum arkadaşlar indirdiğiniz partların ikisinide secip sağ tıklıyorsunuz ve 'Buraya Cıkart' Tuşuna Basıyorsunuz ve yamanın 'exe' dosyası onumuze geliyor bunu zaten cift tıklayarak calıştırıyorsunuz ve kuruyorsunuz bukadar... Teşekkurler butonuna basmayı unutmayalım __________________