Counter Strike Klavuz Oyun ile ilgili onemli bilgiler. 1.Asla hırs yapmamalısın.Ofkeyle kalkan zararla oturur. 2.Oyuncuların stratejilerini iyice oğren hangi silahı kullanır eksik noktası nedir hepsini iyice gozlemle. 2.Eğlence icin oyna. 3.Silahları tanımalısın.Seni yansıtan bir silah olmalı.Benim en sevdiğim C-47. 4.Paranı savurma.Oyle bir yere gelirsin ki glock alacak paran olmaz ! 5.Ona buna rezil olurum diye endişeye kapılmamalısın.Sana faydası olmaz ! Silahları tanıyalım. En cok kullanılan silahları tanıtalım tercih edilmeyen silahları yazmaya gerek duymuyorum. AK-47 (Diğer isimleri:Keleş,kalaşnikov.) Oldukca seken bir silahtır.İyi bir oyuncu icin dehşet yapacak bir silahtır.Acemilere onerilmez ama headshotlar en guzel ak47 ile atılır. Uzaktaki rakibe tek tek ateş edin.Yakına geldiği zaman 4 mermi ile işini bitirmeyi hedefleyin.3 atıştan sonra namlu colde kutup ayısı arayan bedevi gibi dolanır . Jarjor kapasitesi :30 Guc:Normal vuruş 30-45,Duşuk vuruş 20-25,Headshot (Kafadan) 146. M4A1 (Diğer isimleri:Kolt,akrep.) Sekmesi neredeyse yok gibidir.Tabi mouseye basılı tutmadıkca . Acemiler icin iyi bir tufektir.Headshot atması cok yuksektir. Uzaktan teker teker ateş edin.Yakından goğus kısmından tarayarak ateş edin. 5 atıştan sonra silahın namlusu cıldırır. . Jarjor kapasitesi :30 Guc:Normal vuruş 25-40,Duşuk vuruş 30-45,Headshot 139 (Duruma gore değişir.) Magnum dragunov (Diğer isimleri:Kanas,sniper,zehir) Durbunludur.Tek atışta oldurme olasılığı %80 dir. (Kalkanlı ise candan 20 bırakır.)Acemiler kullanabilir.Hedef ıskalama oldukca yuksektir.Namluda bekleyin.Duşmanı gorunce hemen vurmayın.Hareketsiz kalmasını bekleyin. Yanında kullanmak icin desert eagle kullanın. . Jarjor kapasitesi :10 Guc:Normal vuruş 90-100 Sert vuruş ise 149-490 arasıdır. Desert eagle (Diğer isimleri:Col kartalı,beyaz kurt) 7 Mermilik jarjoru vardır.Headshot atması yuksektir.Yavaş yavaş ateş edin.Silahın soğumasını bekleyin. Gucu yuksektir.Belli bir rakam yoktur. Headshot (129) Oyun İci gereksinimler. En Duşuk Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP İşlemci: Intel® Celeron 2.13GHz Hafıza(RAM): 512MB Ekran Kartı: Geforce4 TI 4200 DirectX Versiyonu: 9.0c veya ustu Sabit Disk Kapasitesi: 2GB ve uzeri boş alan Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP Ustu İşlemci: Intel® Pentium4 3GHz Hafıza(RAM): 1GB ve ustu Ekran Kartı: Geforce 6600 veya ustu DirectX Versiyonu: 9.0c veya ustu Sabit Disk Kapasitesi: 3GB ve uzeri boş alan > Tavsiye edilen Gereksinimler Counter Strike Online’i problemsiz oynayabileceğiniz şekilde sunulmuştur. İşletim sistemi, bilgisayar durumu ve mevcut olaylara gore performans farklılık gosterebilir. Oyundaki haritalar. Maplar cs_office.bsp cs_bomber.bsp cs_backalley.bsp cs_milita.bsp cs_italy.bsp cs_747.bsp cs_havana.bsp cs_assault.bsp cs_jeepyard.bsp cs_dustjump.bsp cs_estate.bsp cs_siege.bsp AWP_ awp_battle.bsp awp_beta.bsp awp_dust.bsp awp_iceworld.bsp awp_map.bsp DE_ de_vegas.bsp de_aztec.bsp de_rats.bsp de_piranesi.bsp de_vertigo.bsp de_nuke.bsp de_prodigy.bsp de_survivor.bsp de_dust2.bsp de_train.bsp de_dust.bsp de_storm.bsp de_cbble.bsp de_inferno.bsp de_torn.bsp de_chateau.bsp AS_ as_tundra.bsp as_oilrig.bsp HE_ he_glass.bsp he_tennis.bsp FY_ fy_pool_day.bsp fy_iceworld.bsp fy_snow.bsp AIM_ aim_headshot.bsp aim_ak-colt_pool.bsp aim_ak_colt.bsp Diğer alleyrush.bsp scoutzknivez.bsp ak-colt_dust_arena.bsp hover_rally.bsp scout.bsp fun_allinone.bsp es_skydive.bsp Oyun icin bazı nickler. ~N`ickSiz.# ~`İ`SimsSsiz.# ~`Phudinq.# ~`eLated.# ~F`uXuRy.# ~`LexaL.# `C ~DuF`um.# empty FiiqX. ***DaNGeR*** >[__SeHZaDe__]**HUNT3R**