Cs de BilmeyenLer icin Konu AnLatimLaRi..!
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs de BilmeyenLer icin Konu AnLatimLaRi..!
-
28-09-2019, 21:59:26merhaba arkadaslar bilindigi gibi cs de yeni olanlar ve bilmiyenler icin aslinda onemli hususlar tasiyan bazi hususlar vardir. Simdi Onlari Anlaticam : Counter Strike Bug Nedir ? Nerde Kullanilir ? Ne ise yarar? => Bug haritanin oyun icinde acigini gostermesini saglayan bolgeye denir ve de_maps larinda oldukca kullanilabilir. Bug yapmak haritanin belli bir volgesine cikilarak haritadinin acigini ekrana getirmektir. Bunun icin size yardimci olmasi gereken bir takim arkadasi olmasi daha uygundur ornegin : de_dust2 deki ct basesinin ust tarafinda bulunan kopruye gelirseniz orda 2 ust uste olan kutu vardir oranin yanindaki duvara gelinir biri egilir digeri ustune cikarak yukariya ziplayarak ulasmasini saglar basarirsa bug gerceklesir. Duck Nedir ? ne ise yarar ? nerde kullanilir ? =>Duck cs deki anlam ifadesiyle sekerek ilerlemeye denir. Duck pro sw lerde yapilmasinda fazla tercih edilmeyen bir secenektir. cunku elimizdeki silahlar birden fazla mermi atildigi icin bizi yavaslaticak ve faydasi olmayacaktir. duck genelde awp maplarinda tercih edilir tek mermi attigi icin sekerek ve hareket edicegizden karsimizdaki sasirabilir ve mermiyi dogru atamayabilir. Rush Nedir ? ne ise yarar? nerede kullanilir? => Rush el Basladiginda normal bir oyuncunun kontrollu gitmesinden biraz daha hizli davranarak ilerlemesidir rush bazi zamanlarda cok bazi zmnlarda erkenden olmeye sebep olabilen bir islevdir. o yuzden rush atarken hem dikkatli hizli ve atik olunmalidir. rush hemen hemen cs nin butun maplarinda kullanilabilir. Engelleyici bir yani yoktur. Arkadaslar 3 konuya degindim sadece kendi aklimdan yazdim alinti yaparak yazmadim umarim isinize yarar iyi oyunlar... __________________