Arkadaslar 2 yıldır bu bunny i Yapmaya Kodlarını bulmaya Calışıyorum Ama Ancak İsmini bulabildim Hala Nasıl Yapıldıgı Hakkında bilgim yok Bazıları Bilgisayarla Alakalı Diyor Ama Benim Pcde İntel i5 2.53 Mhz İslemci 6gb DDR3 Ram 1 Gb Paylasımsız ATI Ekran Kartı Var Fps Ayarımı Yaptım Deathrun Serverde Fps en az 150 encok 300 e kadar cıkıyor Bunny İ Bu Tarife gore yapıyorum Alıntı:
şahsen bunny ustasıyımdır . bir usta olarak sana şoyle anlatabilirim bunny yapmak icin kullanacağın tuşlar ctrl + a + d + space olucak spaceye basılı tut,, ctrl ye basarak eğil,, sadece a ve dyi kullanarak sağ sol yap yani anlatmak istediğim ; a ve d ye basarak yon vericeksin orneğin a ya basıyorsan mause yi sola cevirceksin d ye basıyorsan mauseyi sağa cevirceksin bunu surekli tekrarlarsan ( sağ sol sağ sol ) gittikce hızlanırsın .
........................................... Fpsmi Yukseltmek icinde fps_max 9999 fps_modem 10000 developer 2 yazıyorum Millet 2 dakıkada 6-7k hız kasarken ben 1k hızı 3 dakkıkada kasıyorum Yokmu Bi bilen 2 yıldır bunu arastıryorum __________________
Cs 1.6 Speedrun Bunny Yapma(Hızlı Buny)
Counter Strike0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 Speedrun Bunny Yapma(Hızlı Buny)