MasterCgs Demişkii Bugun şimdi cs oynarken forumtr clanından REiSKRAL ı gordum selamlaştın fln.Sonra teke tek kaldık bicak dedim ok dedi geldi bir anda silah cekip wurdu beni sonra ayıpır bu yaptıgın yazdım kufuretmeye başladı forumtr ye yazıcam seni dedim kendisi forumtr ye kufuredip hakaret etti.BU ARKADASIMIZIN CLANIN İSMİNİ KİRLETTİĞİNİ DUŞUNUYORUM LUTFEN GEREĞİ YAPILSIN VE KENDİSİ CLANDAN CIKARILSIN!!!KENDİSİ HEM ŞAHSIMA HEMDE FORUMTR YE AĞIR KUFURLER ETMİŞTİR GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDER SAYGILARIMI SUNARIM! Cvp: Kardeş bunu Ne amacla Yaptınız bilmiyorum ama clandan haksız yere cıkarımdım..Ben Mac Haric Oyuna Girmem Herhalde Birisi Benim, Nickle Girmişş .. Neyse Boşu Boşuna Bunları TYartışmaya Gerek yok ama bunun bilinmesini istiyorumki ben boyle bişey yapmadım yapmamda.. Ben Bu Oayı Daha Yeni Duyuyorum.. Aoks Abii Beenide Cok Yanlış Tanışımışız.. Fazla Samimiliğimz Yoktu Ama Bukadar kolay bukadar yargısız infaz yapılmaz.. Kişinin Nickine BaKARken birde oynayan kişiyi duşunun.. Ben ForumTR'ye Ağır KufurLer Falan Etmedim Bu Olayla Bi İlişkim Yoktur..Boyle Duşunen Admin yada yonetici varsa banlasın.. Clandakilere Başarılar.. __________________