Cs 1.6 ve Cs Source Skin Ekleme
Counter Strike0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 ve Cs Source Skin Ekleme
-
28-09-2019, 21:50:05Sitede Aradım Ama Bulamadım Bende Boyle Bir Konu Acmanın Yararlı Olacağını Duşundum.. Evet Arkadaşlar Size Cs 1.6 ve Cs Sourcede Skin Eklemeyi Anlatıcam Counter Stirke 1.6 Bir Skin İndirdiniz... Bu Skin M4a1 Skini Olsun.. İcinde %80 İhtimal Models ve Sounds Klasorleri Olacaktır [Ben Kendi Bilgisayarıma Gore Anlatıyorum Dosyayı Atacağımız Yeri] Models Klasoru İcindekileri C:Program FilesValvecstrikemodels Klasoru İcine Atınız ve Gelen Soruya Tumune Evet Deyiniz.. Sounds Klasoru İcindekileri C:Program FilesValvecstrikesoundweapons Klasoru İcine Atınız Gelen Soruya Tumune Evet Deyiniz.. Counter Strike 1.6 Bu Kadar Yeni Skininizi Kullanabilirsiniz.. Counter Strike: Source İndirdiğiniz Dosyanın Models Klasorunun İcindekileri C:Program FilesCounter Strike Sourcecstrikemodelsweapons İcine.. Sounds Klasorunun İcindekileri Hangi Silahin Skininin Seslerini Atıyorsanız O Klasorun İcine Atınız C:Program FilesCounter Strike Sourcecstrikesoundweapons Geldik Cs: Sourceye Skin Atmanın En Onemli Yerine İndirdiğiniz Dosyanın İcinde Materials Klasoru Olacaktır. Materials Klasorunun İcindeki Weapons Klasorunu İLK SKİN YUKLEYİŞİNİZDE ; C:Program FilesCounter Strike Sourcecstrikematerials İcine Atınız..M4a1 Yukluyorsanız Diğer Yukleyişlerinizde İndirdiğiniz Dosyanın İsmi.rar İcindeki Weapons İcindeki ; v_models icindekileri v_models'e w_models İcindekileri w_models'e Atınız. İndirdiğiniz Dosyanın İsmi.Rar İcindeki VGUI İcindeki gfx İcindekileri C:Program FilesCounter Strike SourcecstrikematerialsVGUIgfxVGUI İcine Atıyoruz ve Oyuna Giriyoruzz.. Bu Arada Alıntı Değildir Ve Tamamını Ellerimle Yazdım.. Sabit Olursa İyi Olur Replerinizi ve Yorumlarınızı Bekliyorum.. Kolay Gelsin. __________________