Silkroad Ticaret yeni server xian 90 full str sun set weapon blade ff acil
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●65 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret yeni server xian 90 full str sun set weapon blade ff acil
-
28-09-2019, 21:48:04Merhaba, Uzun sure hep silkroad oynamak istedim yıllarca Knight Online oynamış birisi olarak. Nihayetinde gerekli eşyaları satın alıp oyuna başladım bayağı bir para yatırıp masraf yaptım fakat oyun beklentilerimi karşılamadı zevkli mi cok zevkli bir oyun ama benim tarzıma gore değil eminim benden daha fazla zevk alacak arkadaşlar vardır. Karakter Lv: 90 Job : STR Blade Skill : FF + 52K SP Armor : 9DG SUN SET +7 Weapon : +7 SUN Blade Takı : 1x Sun Ring +3 Dress: Dark Assassin Dress [PvP] Gold : 30M (Uzerinde) Bankada bir dolu 9-10 dg elixir Karakter tarafıma aittir ozenerek level kasılıp hic bir pisliğe bulaşmamıştır. Skilleri duzgunce verilmiştir. Gerekli olan Blade skilleri acıktır. Aralık'ta askere gideceğim icin daha fazla oynayamayacağım 1 yıl yatacağına birisi nasiplensin. Fiyat hakkında pek bir bilgim yok fakat ederi hakkında ufakta olsa fikrim var. Gelen arkadaşı uzmem buyuk ihtimalle ilk gelen alır. Karakter elden veya Havale yolu ile teslim edilir. İl : İstanbul Karakterden fotoğraflar; __________________