Silkroad Ticaret SRO Pazar Alanı Bolumu İndeksi [28.05.2018]
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●75 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret SRO Pazar Alanı Bolumu İndeksi [28.05.2018]
-
28-09-2019, 21:44:04Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Alps Serverinda 48 lvl Full int char satılık Satilik +35 Char Oasİs Takas Olabİlİr bu eşya ne kadar eder?fiyat konusunda kararsızım Oasis Serverinde LvL 70 Full İnt Char Satılktır.. 70 level str char aranıyor Satılık lvl 70 char Oasis Serverında 64+5 Glavie Karakter ve İtem Alış, Satış Kuralları Greece Satılık itemlar Satılık itemlar Greec (sipariş de alınır) RedSea'da Satılık İtem 38 LvL +3 BR 19 shiled sizce ne kadar eder? Oasİs Server Inda Full Str 69 Lvl Char Satilik Oasis Serverda 70 Lvl Full Str Blader olympus ta 69lvl full int satılık (super itemler ve skiller) Babel 35lv spear +3 Butun Serverlarda Silkroad Oyun Parasi Satilir sos sword ve portector 42 lvl Sos spear alps de satılık 53 lvl full str fire blade Lvl 63 Full str glavier (aege) 45+5 phy attack +%71 blade =fiyat konusunda yardım istiyorum= 52 sos blade ne kadar eder Alps Te Satilik Lvl 68 Full Int Nuker(200 Ytl) Silk Roadda 40 lvl adamımı Knigtla Değişmek İstiyorum -Tibet- SATILIK CHAR Full int full str takas bi girin yafs Troy Serverında 70 LV STR GLAVIE "itemlar muhteşem" Troy Serverinde lvl 62 Full Int+107m Para(500Ytl) LVL 32 SOS GLAViE iNT + 2 (33) Red Dragon Flag oasis-red sea-roma-sparta serverlarından birinde iyi bir karakter arıyorum 100 ytl Bu İtem ne kadar eder ? Aege'de sp farm yapmış full int char aranıyor 20 lvl sos pantolon ne kadar eder Troy'da Satılık SoS İtemler : LvL 16-17-17-18-21 !! 60 lvl full int silah skili acılmamış car 200 ytlye satılıktır 43-50 Arasi Garment Female Set Arİyorum mersinden 35-45 arası char alınacaktır bu item ne kadar eder? alps serverinde lvl 42-48 char aranıyo ..... Greece 42 level char Satılık LvL 48 Full Str Char "Tibet" Red Sea de 67full str SATILIK Redsea de 2 tane LVL 16 SOS BOW ALINIR Olympus 50+ char alınacaktır Satanların dikkatine Server farketmez 55+ adam alınacaktır Server farketmez 55+ adam alınacaktır knight karakteri ile silkroad karakteri takas 32-40 Arası Char Alınacaktır 20 lvl sos kolye 65 blade ci. WTB 8dg +5 Garment Set Blue 64 Sos +6 Spear red sea da 52 +3 sos item hakkında ! yardım Red Sea Lv.52 + 3 sos Spear Satıyorum!! Satilik Char İsteyen Satilik 44 Lvl Oasİs Full Str yeni charım icin venice 30+blue female garment Rome de 60 lvl ful str blader cold mastery ! Sparta Serverinda Sos 32 Lvl Bow Araniyo... Sparta'da butun lvl 32 S.o.S Weapon lar alınır Troy'da male special identity card'ımı femalesiyle takas yapmak istiyorum Rome serverında 60 lvl full str blader satılıktır ! Sparta Toptan alışveriş Mağazası ALPS sERVERINDA gold DRAGON fLAG femALE SATILIKTIR Lvl 32+ INT server farketmez 50+ char aranıyooo Sparta / 16 lvl / Blade / +4 / Daha iyisi şamda kayısı SRO Pazar Alanı İndex'i Oasisde 70 level Full İNT...(KorsaN_TR) lwl 35 int 35+3 shield2 wolf we bankası dolu Alpste takas&satılık char... Beyler Duzeltme 55+ karakter alınacaktır!! 18 level +lı weaplar Satilik Char Level 51 Full Str Glavie alps de gold alınacaktır(yuz yuze) takas edıcem alpsde full str fire glavi satılık Lvl 40 Wolf Ariyorum ... Lwl 33 İtemsİz İle Full İnt Lwl 30-35 Takas redsea da satılık&takas 45 lvl nuker malzeme arıyorum 50-60 lvl arası / germant ve armor tum kıyafetler 37 Olumpustakİ İle Olumpustakİ Glavİecİ Weya Blade/swordcu Lwl 37-45 Takas LVl 64 AEge STR Blader Takas Lvl 70 Ciplak adama icin Garment Female Lvl 49-70 Arasi Set Arİom Xian lvl 70 Blader juggs Takaslik bursada olupda char satmak isteyen arkadaşlar pandora's box ne kadar ederrr fiyatlar Sos Spear 32 Level + 2 Aege de 47 LvL wolf Kngıhtla SRO takas yapmak ısteyen! REDSEA serverin'da +64 char [FULLSTR+FIRE+BLADE] lwl SOS 29+1 suit ????? lwl 38 archer satılık oyun parasına(oasis) takas Arkadaşlar izmirde silk alacam yardım edin lutfenn!!!! Rome'de SatıLık NukeR Knight Online karakteri ile takas ! read sea/ str / 40+ adam alınacaktır İzMİRDen ACill ALıNIK lvl 30-40 arası FULL İNT OKCU Satilik LVL 23 FULL STR GLAVİE satilik 71 full str fire glavi Tibette 50 lwl Glavier ve Blader silkroad satışım 29+1 garment SOS (bi bakınnnn) troyda 27lwl SOS som blade satılık 52 lvl herkes Baksın.. __Buyuk TAKAS!!__ ankarada 35+ char alınır 25 lwl heuksal char satılık satılık 42 lvl full str female bow char(oyun parasına satılıktır gercek paraya değil) Troydaki itemlerimi veriyorumM,Redseada item LazıM....(Resimli) eldorado serverında som veya sos 42 lvl glavie arıyorum.gercek para yada oyun parası S> 49 lvl sp farmli int Nuker - 35 lvl str glaive red sea de item alışı 67 full str char satıyorum ALPS - 52+1 SOS Glavie Crit 11 Lucky 3 Acaba bu itemleri kaca satabilirim .... 23 LvL WOLf -ALps alpsdeki pandoras box spartada oyun parası veya item ile takas ! 47 lvl sos chest male 47 lvl sos chest male iki sos item var bunlar kaca gider tahmini sparta da 64 Lvl Som Yada Sosun Glavİe Araniyor ( Ytl - Athens ) 72 Full İnt Full Farmli Char Venice lv 30 2 int 1 str sword satılık! İzmirden olanlar!!! 1 kurt verene 1 red flag 1 de black devil suit veriorum (+200k daha alırım ) alps teki char ımı eldorado da oyun parası olarak satıorum 63 lvl full int rome ayrıca Knight ta 58 lik 2 char Pandora's Box,Monster Summon Scroll(party use) [OASİS] Black devil suit + elements (Bi bakın lutfen ) işte bu car satlık (rome)46 Lvl Char İzMirDe ChaR SaTaN YoK Mu ??(full str archer) lvl 70 FullSTR Blader Takaslik Glavie icin Eldorado 43lvl Pure Str Aege 71 lv-pro int char satılıktır ROME serverında lvl 52 char SATILIK greeceee bladeee 56+2 Athensde Satılık 63 lvl Pure Str Glavie... 35 lvl Full İnt 68 Level Oasiste FULL STR Satılık Char grecee te wolf satıyorummm elementler??? rome de 60 level full sstr glaıve char Olympusda 45+ char aranıyor!! 56 lwl nuker werene 64luk blade eldorado'da/kopek/28lv/satılık Lvl 72 Full STr Blade Takaslik ( Resimlen ) Aegede Item Alinir Knİght Onlİne Takas Sro SPARTADA +40 LVL CHARACTER YADA PARA ALINIR(ankara) Knightta char karşılığı sroda char takaslık.. oasisde 52 lwl car satılıktır Redsea full str fire blade lvl 43 58 Level Blade+40 Level İnt Takas Sparta'da lvl 38 Full Str Glavier 20m Parası var...![Resimli,İstanbul] Lvl 77 Greece Glavİe-char Satilik alps de satılık 64+5 sos silk road da ıtem & char karşılıgı knıghta 60 lwl paladın takas olur Xian'da satılık bazı itemler... ROME L75 FULLSTR GLAVİER COLD (Mr_ibo) venice server da lvl 70 satıyorum eldarado 64+5 veya sos+ glavie YTL ile alinacaktir. 63 lvl full int rome serverı(İZMİR) Rome L74 Full Str Glavİer Cold 16+5 sos 12 crit bow ve 32+5 sos blade alspde SilkRoad item karşılığı = KnightOnline char knightde silkroadla takas Red Sea => Satılık Lv 73 Pure INT Nuker / Full Skills. Eldoradoda Satılık Char 45+ char satan?? Bursa İci Troy Serwerinde LvL 68 Full İnt Nuker İtemli Char acil silkroadda char aranıyor ytl veya knıght onlınede char verıcem bakın pls Greece Serverında SOS BOW LVL 42+3 69 Lv Babelde Char Satiyorum spartada 35 lwl + ıtemlı chara karşılık knıghta char verılır Lvl 36 Full İnt Nuker 34 Lv Char Takas 31 lvl eldorado'da takas yapmak istiyorum icinde +500k altın var %13 sroda 41 lv charı knighttan bir charla takas edecem 67 level full str Car SATILIK 34 luk Car yanında Bedava PunisH1m's Elemental Shop(Sparta) lvl 75 full str fire glavi babelde 69 level nukere karşılık 64 level nuker TİBETTE lvl 44 cHar Full Str Glavie tibet sos...??? Tibette 50 lvl glavier İstanbul ici satılık ***40 lvl char takas*** ***tİbette Gold Dragon Flag Male Satliktir*** ***gold İle Char SatiŞi*** Satilik lvl 70 RedSea INt char 150 YTL ELDORADO SERVER: 53 lvl pure str fire glavier SATILIK.... Tibette 50 lv glavier İstanbul ici 50 ytl (yarın alcaklar icin) Athensde 65 lvl full str glavie char satılır... Bugun son Tibette 50 lwl glavier 50 ytl İstanbul 62 Lvl Full Str Bayan Garment Car Satilik tibette 30 LWL FULL STR OKCU satılıktır 34 Lv full ınt olympus ta takas olunur Tİbette 24 Lvl Char BaŞka Serverdakİ İle Takas Sparta Serverinde Oyun Parası karşılığı char alınır ! arkadaşlar lutfen takas sro da takas car alınır sos blade Spartada 16 level Sos yada +5 bow aranıyor!!! greece lvl 69 str glavier tıbett te 30 lvl archer satılıktır 26lvl arıom takas 66LvL(ko-cypher) ile +55lvl(romé
Takas... Tibette 50 lv glavier ve blader istanbul ici satılık eldoradoda 31 lvl char satılık(istanbul icin) aege plsss Wanted Nuker !! bu kadar da olurmu yardımmm ELDORADO SERVER:: SATILIK 54 LVL pure STR fire glavier full farm red sea serverinde adam arıorum sro ile knight değişim Sparta serverında 44 lvl car BU SOS GLAVIE ne kadar eder? buna ne yapabilirim? Satılık Guild Romé lvl 35 str blader satılıktır char satıyorum(cok ucuz) Silkroad Tibet -Knight Online Olympia Takas..!! Satılık lvl 49 pure int nuker Sparta da satılık guild 22 Lvl Charimi 70 Lvl Bİr Charla Takas Etmek İstİom Bİlgİlerİnİze Sunulurrrr... Aegede 100k spLi LvL 16 Karakter ALınacaktır. takas sro kıngyt Venİce De Char Araniyo Lvl50+ silkroad da satılık char knıghtla takas olur WtS wOlF lVl 27 sErvEr AlpS.. 45+ char arıyorum (her serverda gecerli) 42 Lvl Wolf Knightta Char Karşılığı Sroda char 42 lvl ELDORADO SERVER:: SATILIK:: 56 LVL pure STR fire glavier full farm satılık char item donusturucu lvl 70+ Araniyor (onerileriniz) +70 Full STr Blade Alınır(Onerilerinizi YAzınız) satılık silk Alpsde Lvl 76 Full Str Fİre Glavİ+blade Satilik Greece sword 32+3 ve gold dragon flagg Siz Duşunun Ben Yaratayım Anahtar teslim 78 Lv Pure Str Glavie Char Satilik Greece Serverında Satılık 71 lvl Full int Nuker athens de 44 lwl blader chara spartada 38+ char aranıyor... Alps Te Lvl 69 Full Str 80 Lvl Pure Str Blader Xian da SATILIK full str ve full ınt.olympusta tıbette carı olupta eldoradoda yenı baslayanlar!!! jangan da merchant's hook glaive sadece 50 k ustelik25 lvl Lvl 65 Full Str Fire Blader !!! Bilgi 64 sosun bow alpsde satılık spartada 40 lwl glavıye ve ya blade char aranmaktadır Herkesin dikkatine (affet bordayurek ) ALPSTE saılık 55 lwl full str glavie car 24 Lvl +2 Bow knightte charım var sro takas istiyorum bir bakınn Satılık lvl 65 char athens sparta da lvl 28 (gdf male ve bol elixirli) full str blade char satılıktır Eldorado da LvL 58 Full Fire Glavie Char Satılık...200 ytl ( acil ) Spartada lwl 42 blade Knight la takas etmek istiyorum Takas Etmek İstiyorum 44 Lv full str glavıe charla takas Satilik Char - 65 Lvl Full + Full Str Fire Blade - Greece'de - En YUksek Teklİfe Vere OASİS te 69 level full str blade cold char satılık tır !!! abi bu ilk video yollayışım deneme lvl 55 ELDORADO da...56 lvl full farm full str fire glavier satılık..ACİL..180 ytl.. Pure STR Acher Takas "Romé" Aege yada Venice: Acil 50+ char aranıyor!! tibet lvl 48 Sparta Da Acİl Satilik Adamlar :f55 fiyatını ogrenmem gereken tabletlerim var Satilik Char - Greece Full Str Fire Blade Char Satilik Birakiyorum 32+4 ßow Oasİs Lvl 49 Full Str Glavİer Lwl 47 Full Str İle İnt Takas Gelİn Oasİs Lvl 42 Full Str Glavİer benim knıghtta senin silkroad takas benim knıghtta senin silkroad takas aegede 40 level glave'ci tum skiller acık (knight charı ile takas olur) char satıcılarının dikkatine ankarada oturuyorsanız!!! Bu Chari Ve Yaninda 5 M Verİyorum Char Satacak Var Mi(ezİqİm Brz) slmın hello bi bakın biraderler Eldoradoda LvL 61 Full Fire Glavie Ucuza Satılık... Olumpusta 40 LvL Nuker satılıktır ... ankarada oturup char satanların dikkatine takas olurmu acabaa eagede 55 lvl satılır char athensde 52 lwl blade veya glavıye---spartada da 40+ char aranıyor... 60 lw USTU AEGE SERVER STR BLADE CHAR ARIYORUM ANtalyada satılk var mı Greecede 41 lvllik str blader takas edilir Aege karşılığı Iron Lamellar (+2) Protector SOS kac para eder Knight online karakterim ile sro da char takas yapmak istiyorum Pasific 16lv SoS Spear Satılık 120 YTL 'ye Olympus ta Full STR Glavie 50 Level Adam Satan varsa.. ALPSTE saılık 55 lwl full str glavie car(acil) 70ytl 43 LvL Pure Str Char Satılık 53 level charı 51 yada 50 level blade char ile takas edecem ilgilenenler baksın Her hangi bir serverda 40+ nuker alınırr Aegede Lv 75 Full Str Cold Blader AEGE 46lvl FULL INT CHAR SATILIKK!!!! 70 YTL !!!! olympus serverinde 45 lvl satılık Olympusta 42 Lvl Char Hybİrd Rome Sos Satıyorum izmirden char satan varmı 54 .55 56 57 olympus serverinde 54 lvl full str glave satılık sro da char ile uskoda ardream charı ROME de 27 lvl wolf satılık... Ankarada 50-40 LvL Char Alınır Full İnt, Sword , İtemli Ankara'da Full Int Sword Char Alınır! red sea da lvl 66 glavie (Bursa ici ) Lwl 6 Challenge Tablet Tibet itemlerini Aege itemleriyle takas... İZMİR'de char alıcam alpsde acill lwl 16 sos bow 23 lwl char satılıktır... athens serverında ytl karsılıgı gold veya item aranıyo... Derwish Satılık...!!! Beyler knightta 51 lvllikle takas silkroadla pacificte satılık 24 lwl sos armor head İzmirde +62 Car aranıor serwer fark etmez Alps 65 Pure Str Fire Glavİe Chara Eldorado Serverda 60+ Pure Str Fire Blade Ariyorum İst:Satılık 64 Lvl Fire Glavier Char Satilik Yada Takas Pure Str Archer YArdım lutfen ama gulmeyinn Aege: Lvl 35 Hybrid Glavie/Spear Oyun ici Golda Satılık. Lwl 47 Oluympus Satilik... Babalede İtem SatiŞi 40+ Char Alınır Ankara - İtemsiz acil yardım silk ile ilgili Romede ve pacific de satılık char LWL 35 char satılık Knight Online da 61 lvl Wariorr Pathos server char değiştirmek istiyorum!! Knight online da charlarla silkroad charları takas yapılır!!! FRMTTR de bir ilk beleş car 35 lvl 36 dan duşme Aegede 70 lvl Sword [**] Full int char aranıyor izmirde Full int char aranıyor izmirde knight Online da Pathos serverinde okcum var 60 lvl Takas istiyorum Rome serverinde 8-16 sos bow pls... Oasİs Lvl 42 Full Str Glavİer Satılık (RESİM EKLENDİ) mersinde real para ile kurt alınır Eldorada Satilik İtemler Kutahya'da char arıyorum BaKıN bi!!! redsea'de 45-55 arası blade veya sword char arıyorum istanbul olursa iyi olur OLympus serverinde 54 lvl full str glave satılık Redsea Da Char Satlik Rome serverda satılık 40 lvl nuker " NuRiYe" (İstanbul ) 53 lvl pure int nuker sword charımı satıyorum(bursa ici) Lwl 47 Full Str Takas İzmİrdee Oasİs De Satilik 77 Full Str Glavİe Char OLYMPUS TA SATILIK CHAR (lvl 80)kral_tr Lwl 68 Lİk Charla Lwl 50 UstU Takasss Ankarada Ucuz Nuker.. (para lazım) Olympusta 42 Lvl Hybİrd Car takas etmek istiyorum babel serverinde takas etmek istiyorum babel serverinde satın almak istiyorum tibet severinde 45+ bi car LWL 45+++ int char alınacak yer... romeda 28 lvl full str troyda wolf lvl 1 verene garment sos kolluk ve 150.000 gold vercem cok ucuza charlar İzmİr / AlİaĞadan Fulll İntt Char Alinacak Alps'de Sos Bow 16 Alınır!Bide Normal Fiyatı Nedir Bu Bowun?(Alps) Tibette 16 lvlv s.o.s bow alınıktır Wind 2 Element Satılır (20000 Tane) takas etmek istiorum sparta serveri ile farketmez 50lvl grecee de satılık car size tam 3 tane char karsılıgında level 40 isterim Greece - Char Alımı 70+ - istanbul Eldoradoda Sos Pure STR Blader aranıyor Acil... eldoradoda guzel iteme 21 lwl char RedSea'de Lvl 4'de kadar Tum Elementler Ankarada 40-50 iTemli ChaR Aranıyor +60 Red Sea Da char Arıyorum Samsunda ucuz char arıyorum acele!!! Balıkesir İci Herhangi Bir Serverde Oyun Parası Veya İtem(Som,Sosun) Alınır!!! Greece - lv43 full int nuker sword - istanbul Troy : Satılık 42+4 Sos Blade FULL BLUE ve 48+5 SHIELD Br 18 knight online charlarından 3 tanesine 1 silkroad charı takas Lvl 57 Full Str Fİre Glavİer (tİbet) Silkroad da lwl 74 adam satıyorumm. Ciddi alıcılara duyurulurr KnightOnlinede 73 lvl charimi silkroadda bir charla takas etmek isitorm!! Rome lvl 45+ Blade Sos Alıncak!!! 8 Deegress protector som veya sosun aranıyor (BabeL) 62 LVL char takas Silkroad lvl 35 satılık kelepir full depo full str Satilik Char(oasİs) silk road da 42 lwl cok paralı car takas sro da 27 lwl 2 haftada kastım naytta 1 gecede kaslan 60-61 e takas Sparta & Rome & Eldorado & Pacific Server'larında Gold Satışı... antalyada redsea icin spear char aranıo 53 LVL FULL INT CAR SATILIR!!! İstanbul İCİ ii OLUR Alps Serverinde 65 Str Fire Glavier Char SAtılıktır Alinik Som Spear oasis serverinde full str blade satılıktır ( 70 lv ) 70 lv OASİS SERVERİNDE FULL STR BLADER .SATILIKTIR( 70 lv ) silkroad da hep hata veriyo yaw hicmi 38 +3 fln satan yoq sparta da Romede Lvl80 Full Str Glavİer Cold Romede 46 lwl car satılık !! Takas Redsea Lvl32+1 Bow Satiliktir Karakter Ariorum Para Yada Ko Da Char Verecem 16 Sos +2 Blue Bow Satılık Ghostly SOzUm Sana Takas İCİn TaKaS..:d romeda 42-52 arası char arıyorum Char Ariorum Rome De +50 Eldorado'da 42 LvL FULL str Glaveci CHar Takas OLur tercihim Troy'da 40+ full int Oasİs 'de 70 Lv Char Satilik 350 Mİlyon 39ve 42lvl arası kurt troyda lınıktır troyda 31 lvl car xian 57 lwl char Eldorado'da 42 lvl full str glaveci 4,5k hp var Takas olucaktır 40+ intci charla Alps'te 30 Lv Full Str, Glavie, Fire SATILIK..! AEGE 34 full str fire blade ANKARA Red Sea lvl 65 glavier (bursa ici ) 48lik ve 45lik silah degerleri ELDORADODa 42 lvl full str glave TAkas edilir Troyda LVl 35 ustu 35+ nuker aranıyor acıl alınık char Arkadaşlar yokmu Troy Serverinde Lvl 35+ 35 lvl ustu NUKER satan msn [email protected] Lvl 71 Full str glavier (troy) 62 lv Str Fire Glaive Satılık Ko To Sİlkroad ?? Full Str Lvl80 Glavye+bow Char Satlik Server:redsea alınık som sosun Satilik 75 Lvl Car Ucuzz 29dan duşme 26 level char acil satılık (oyun parası) Satilik Stone And Item(eldorado) 68 Lvl UstU Char Ariyorum Redsea Level 70 Greece(itemsiz) char satılık takas acil Lvl42+3 Sos&Blue Bow - rome 27 lvl charımı oyun parasına satıyorum Satilik 61 Lvl Blade Redsea usko char la takas Ankaradan Satılık 43 LwL Car GLAVİE FULL STR Alexanderda Car Alıncak!!! hangi server olursa olsun 50 ~ 70 arası char arıyorum Rome Serverında 80 lvl full farmlı str glavier satılıktır Som Spear Bow 40 Level UstU Char Araniyor... lwl68-74 arası blader-sword alınacak(izmir) Oasis Lvl 58 Char Satılıktır Str (BoWcu) Rome Serverinde Satılık Kopek ARanıyor .. alexander lv 24 sos blade aranıyor spartada bu itemi alcak varmı? spartada bu itemi alcak varmı? Alps De Veya Rome De +50 Karakter Alinirr 68 lvl ustu babelde char araniyor 54 LVL yuzde 74 full int char Satılık troyda 32+4 ve +3 full blue spear ---32+3 blade satılıktır oyun parasına charsatıom 68-80 arası cara 512 mb ddr 2 ram veriorum sparta da 32 lwl satılık full str glavie Knight Online Beramus Serverında para Verilip Sro'da Char Alınır.. Aege'de lwl16 Sos/Som/Sosun Yuksek Blocklu İnt ve Str Bonuslu +2+3 Shield Arıyorum... lwl60-64 arası fll str blade alınacaktır (izmirden) Alps'te Black Devil Suit alacağım venice'de 65 lvl full int sword char satılıktır 50lvl car takas greceede başka serverde olur ama 50+ benimki full int Alps de 42 lvl car........ satılık LVL 42 full str glaveci char (eldorado) TROY serverinde 30+ nuker veya oyunda para!! Venice 28+ Char Xİan Serverinda Acİl Satilik Char!!! lwl64-70 arası eldorado severda fll str bow ve ya glav aryorum (izmirden) Knight Online Takas SRO spartada 32 lvl spear cıktı deegre 5 long halber ve sos resmini koymadım alcak varmı? [Redsea] 45 lvl full str + blader ***aegede 66 lvl pure ınt char satılıkk*** 47-64 arası Oasis serwerında char alınacaktır(kocaeli) FUll str 42 lvl glave ( el dorado) Takas Troyda 30+ nuker veya Troyda Para veya item sos bldae/shield 31 lwl warrıor nhe kadar eder ? 0sasıns de! 32+3sos bow--24+3sos bow satılır ( alps ) 29 lv full str sadece 25 ytl (resımlı) Satilik Veya Takas Yapilir Xian Server Troyda 74 Lvl Full İnt İtemelr Ful Blues Ve 62 Lvl Full Str Glavİe 850 M 62 lvl Full İnt Satılık Char Redsea Full Pro Takim Alacam Satan Varsa Pm LUtfen 2 tane silkroadda char vericem.Bu charlara Troy serverinde ne verebilirsiniz!!! LwL 52 Full Str Glavie Takas eldoradoda takas Eldoradoda GUzel İteme Ko Da Char __________________