10.2015 Program Yenilendi Arkadaşlar. Hatalar Duzeltildi P_Shield_Usp.dll Hatası Duzeltildi Arkadaşlar Artık Sorun Yok Linkler Konun En Alt Satırında.!
Setup.exe Halindedir Oyuna Yeni Eklentiler (Pluginler) Ekledim Yinede Sizin İstediginiz Pluginler Oyunda Suda Olsa Olur Dedikleriniz Varsa Burada veya Ozelden Mesaj Atarsanız Eklemeye Calısırım Size Kolaylık Olsun Diye Ugrastım ve Setup. Haline Getirdim İleri İleri Son Oyun Nerede Kurulu İste D: veya C: Not: Oyun C: Yuklu İse Hic Karıstırmadan İleri Tıklayıp Gecin... Farklı Biyerde Yuklu İse "Valve" Bulun ve Oraya Kurun.. Benim Eklediklerim Adminlerin Yesil Yazma Admin Pelerin Adminlerde Sapka Olulerin İzedikleri Radar Altında Gozukur Bunny Eklentisi Oyun Kurallari Gelişmis Tsay (OTO) Belirli Zamanlar tsay Atar C4 Kurana Extra Para Gelişmiş C4 Gostergesi Hangi Mapta Oldugunuz ve Kalan Zaman Ust Tarafta Gozukur Top 15 /top15 Rank Stats /rankstats Reset (Frag Sıfırlama) /reset Admin Menu (adminmenu , adminmenu2) [Sadece Adminler Kullanabilir] Oyun Para Sınırını Kaldırma , Oyuncuya Para Yollama (amx_money....nick miktar) Olulerin Yazışmasını Gorme Silahın Sırtta Gozukmesi Oyuncuları Roketleme (amx_rocket nick) [Sadece Adminler Kullanabilir] Oyun Baslamadan ilk 40 sn Oto Res Atar Admin İstedigi Silahı Alabilir (amx_weapon nick cod) [Sadece Adminler Kullanabilir] Admin İstedigini Olumsuzluk Verebilir (amx_god nick 1) [Sadece Adminler Kullanabilir] ! Her Raund Yazılması Lazım.. Oyuncular Slot Olabilirler (say /slotol , sifre ) Oyunda Slotsunuz.. Sol Tarafta Elinizdeki Silahın İconu Cıkar. Oyunda Radyo Acabilirsiniz İnternet Hızına Gore Degişir ( /radyo ) İlk Rush Atan Extra Para Kazanır. Sınırsız Team Degiştirme Oldurdugunuz veya Sizi Olduren Kalan HP Ammo gibi Bilgiler Say gecer Attıgınız Flash Takım Arkadasınızı Etkilemez Olenleri Tekrardan Canlandırma (amx_revmenu) [Sadece Admin Kullanabilir] Her Attıgınız Smoke "Sisbombası" Farklı Renklerde Olur Sadece Takım Arkadaslarınız İcin Gecebilirsiniz Sınırsız Mermi (amx_ammo nick 1) [Sadece Admin Kullanabilir] Her El Yazılmalıdır Bombalar Arkasından Renkli Kuyruk Cıkar Rehinelerin Egilip Zıplaması Saglayan Eklenti Ekledim Banları Temizleme Yolu Artık Kolay (unbanmenu) Oyuna Takim Cevalandirma Ekledim Gorev Yapmayanlar Oto Slay... Glow verme Menu Eklenmiştir... Attıgınız Bombalar (Patlayıcı "He") Sana Zarar Vermiyo Artık Glow verme Aim İlede Yapabilirsiniz. Bıcak Round Admin say /knife yazdıgında Sadece Bicak Olur Afk Bomba Transfer Eklendi "C4" Kalkan Alma Yasaklandı.. Hook + Rope + Grap (amx_ghr_menu) [Admin Kullanabilir] Bedava Kit Eklendi CT [Sadece Admin Kullanabilir] Yazdıklarım Adminin Yazabildigi Kodlardır.Bir Oyucuyada Uygulayabilir.Ama Oyuncular Consola Yazamaz Gecersiz Olur. Yani Yetki Gerekiyo.!
Oyunda Size Yardım Amacli Birde Command Menu Hazırladım.. "H" Tusu ile Acıp Ayarları Yapabilirsiniz..
Adminin Kullanabilicegi Bazı Komutlar
Yonetici Komutlari
Alıntı:
amx_kick [sebep] Oyuncuyu atar amx_ban [sebep] Oyuncuyu banlar amx_addban [sebep] Oyuncuyu banlar amx_unban Bani kaldirir amx_slay Oyuncuyu slayler. amx_slap [guc] Oyuncudan belirtilen guc kadar goturur amx_leave [tag1] [tag2] [tag3] Bu taglari icermeyen tum oyunculari sunucudan atar amx_pause Oyunu durdurur/devam ettirir amx_who Sunucuda olan adminleri gosterir amx_cvar [deger] Komut degerini degistirir amx_map Haritayi degistirir amx_nick Admin nickini degistirir amx_cfg Sunucudaki belirtilen cfg yi calistirir * amx_rcon Sunucuya rcon komutlari gondermeye yarar amx_plugins Tum yuklu pluginleri gosterir amx_modules Tum yuklu modulleri gosterir

Sohbet Komutlari Alıntı:
amx_say Tum oyunculara mesaj yollar amx_chat Tum adminlere msg yollar amx_psay Oyuncuya ozel mesaj yollar amx_tsay Solda herkesin gorebilecegi bir yazi yazar amx_csay Ortada herkesin gorebilecegi bir yazi yazar amx_votemap [harita] [harita] [harita] Belirtilen haritalar arasinda oylama baslatir amx_votekick Oyuncu icin kick oylamasi baslatir amx_voteban Oyuncu icin ban oylamasi baslatir amx_vote Kendinize ozgu oylama baslatir
amx_cancelvote Yururlukte olan en son oylamayi durdurur

Arkadaşlarınızada Adminlik Verebilirsiniz.Nasıl Oldugunu Bilmiyosanız.
ValveCstrikeAddonsAmxmodxConfingUser.in Metin Belgesini Acıyosunuz. En Alt Satırına "Nick" "Sifre" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Bu Kodu Yapıstırıyosunuz. Nick Yazan Yere Arkadasınızın Nick Yazıyosunuz.Sifre Yazan Yerede Sifresini Yazıp Kaydediyosunuz. Daha Sonra Arkadasınız Oyuna Girerken Consol Acıyo setinfo _pw (Sifreyi) Yazıyo Arkadasınızda Bu Sayede Admın Oluyo Botlar İcin Bilgilendirme.! Programda PODBOT 3.0 Bulunuyo Arkadaşlar Extradan Yuklemenize Artık Gerek Yok. Daha Onceden Oyuna Bot Yuklediyseniz Kaldırın Cakışma Yapabilir Hata Almanıza Neden Olur.! Botlar Direk Olarak Oyuna Giricek Arkadaşlar.Bişeyler Yapmanıza Gerek Yok. Bot Menusu İcin "-" Tire Tusunu Kullanabilirsiniz.Botları Oldurme , Atma ve Bazı Ayarları Menude Bulunuyo. Tekrardan Hatırlatma Botlar Sadece Oyun İle Kurulu Maplarda Geliyolar.İnternetten İndirdiğiniz veya Kendi Yaptıgınız Maplarda Gelmezler.! Ben de_dust2 veya cs_assault oynamayı Seviyorum Arkadaslarda Orda Oynıcaz Diyosanız Yani Oyunla Kurulu Gelen Mapta Oynıcaz Diyosanız Kolay Bir Yol Var Valvecstrikeddonsmetamodplugin.in Dosyasını Acıyoru ve Orada Bulunan win32 addons/podbot/podbot_mm.dll linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so Yazısını Siliyoruz Orada Belittim Zaten Dosyayı Acınca Gorursunuz.Bunu Yaparsanız Botlar Hic Gelmez ! Programı Kurmadan Once Counter Strike 1.6 daha Onceden Kurdugunuz Mod Varsa Kaldırın! Elinizde Setup veya CD si Bulunuyosa Silip Tekrardan Kurun.! Oyunda (Zombi,Jail,GG...vb) Modlar Yukluyse Silebiliyosanız Kaldırın.Yoksa Oyunda Cakısma Yaptıgı icin Bazı Eklentiler Hata Almanıza Neden Olur..!! Neden Olmuyo , Olmadi , Yalan Gibi Mesajların Nedeni Genelde Bundan Kaynaklanıyo Arkadaşlar Lutfen Dikkate Alin Uşenmeyin Bu İşlemi Hic Yapmadıysanız Biraz Dikkat Edin. Daha Once Boyle Şeylerle Ugraşmayanlar.!Biraz Dikkat Lutfen
Kod:
AlenDragon Admin Olma Setup Tıkla İndir (2015)
Alternatif Link
Kod:
Yandex : AlenDragon Admin Olma Setup Tıkla İndir (2015)