Merhaba sayın ForumTR sakinleri. Ben burada sizler icin,map konusuna yeni başlayanlar icin bir konu hazırlamayı duşunuyorum. Ben kendi yaptığım JailBreaK Maplarını İcersinde kullandığım oyunların rmflerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında amacım burada sizlere bedavadan mapı verip başkalarına ben yaptım diye vermenizi istemem değil.Tabikide size kalmış bir şey.Benim amacım burada sizlere yardım etmek. Başlangıc olarak bir kac tane oyun rmfsini upload edip burda paylaşıcam.Bunların devamını tabikide getiricem.Yanlız sizlerden istediğim burda bilgili arkadaşların bana yardımcı olmaları. Burda butun paylaşacağım her şey kendi cizimim olacak ve ben upload edicem.
Paylaşmak İstediğim Bazı Rmfler. Not:Benim kullandığım .Wad sizde bulunmuyorsa duvarlar beyaz gozukebilir.Rmflerde kullandığım .Wad larıda paylaşıcam. Buyukİsyan'daki Soru Masası:Soru Masası Potalar:Potalar Donme Dolaponme Dolap YemekHane:YemekHane Kolay Kz:KZ Zor Kz:KZ Hic Bir Yerde Olmayan,Super KZ:KZ Yeni Başlayanlara Ornek Hucre:Hucre Wipeout Balonlar:Balonlar Wipeout Don Baba DononBabaDon Pek Basarili Olamasamda Wipeout Yumruk Duvarı:Yumruk Duvarı Şu Anlık Bu Kadar.İlerki gunlerde yaptığım RMF leride paylaşıcam.Ama onlar sizlerin durumuna bağlı.Teşekkur ederim.İyi forumlar. __________________