ARKADAŞLAR FORUMDA İLK VE TEK KENDİ ELLERİMLE YAPTIM SADECE MODELLER ALINTIDIR İNTERNETTEN DAHA ONCE ACILMADI DİYE BİLİYORUM KENDİM YAPTIM TEŞEKKURLER Lutfen Emeğe Saygı . . . ! İcindekiLer ----Admin Şapkası Modelleri---- Admin Şapkası modelleri olarak, 1.Yılbaşı Şapkası Modeli 2.Turkiye Şapkası Modeli 3.Sarı Yazılı Şapka Modeli 4.Renkli Şapka Modeli 5.Kovboy Şapkası Modeli 6.Sirk Şapkası Modeli. ----Jail Mod İcin Oyuncu Modelleri---- Jail Modelleri olarak, 1.Vip Komando Modeli 2.Kapşonlu T Modeli 3.Assassins Creed-Şovalye Modeli 4.Fenerbahceli C4 Skini. (Ben Tavsiye Etmem GaLatasarayLıyım Onuda Yapıcam ) ----EK OLARAK---- 1.Saklambac MOD ve 2.Havai Fişekler Plugini eklenmiştir.Kurulum rar icindedir. Arşivde bulunanların kısa listesi; 1.AMX_SUPER (Bu eklentiyi kesinlikle yuklemelisiniz cunku iceriğinde; serverda online olan adminleri gosterme, Noclip, oyuncuyu yere gomme(bury), Godmode, Paraşut vb. pluginler vardır.Pro ve Jail serverlar icin kesinlikle gereklidir.Yani amx_superin kolaylığı noclip, godmode vb. pluginleri tek tek yuklemeden, kullanabileceğiniz bir plugin.) 2.Hook,Grab,Rope (bind v +hook) (bind j +grab) (bind c +rope) > Konsola yazılacaklar 3.Admin Şapkası (mavi) 4.AdminMenu (Jail) 5.Allchat (Adminler icin ozel yeşil yazı) 6.amx_weaponmenu (konsola weaponmenu yazarsanız silah verme menusu cıkar.) 7.Auto Bunny Hop 8.Ct Başlangıc Silahları 9.Durbunlu Deagle 10.Jedi Force Grab (bind "sececeğiniz tuş" +grab) Diğer grab plugininden farklı olarak jedi gucunde oyuncuyu taşımanızı sağlar.(Daha hızlı.) 11.Paraşut Eklentisi (buy_parachute, amx_parachute @all) 12.Hapis Sebepini gostere yazı. 13.JB BANK 14.JB SHOP 15.LR WS 16.Resetscore 17.Serveri say'den yonetme --> [/res 1] [/heal "nick"] [/weapon "nick"] vb. komutlar gibi.(Konsola yazmadan kolay kullanım.) 18.Silahı Sırtta Taşıma (backweapons) 19.T'lerin Mikrofon Acamaması 20.T'lerin Silah Alamaması 21.Server Giriş Muziği 22.Otomatik Restart Atma (25 Saniyelik Bir Zaman Dilimi Sonrası)(Klasik) 23.Oto Say Plugini - Say'den otomatik gecen mesajlar 24.PluginDunyası Ve OyunYoneticisi yeni Web Mod Paneller 25.Redbull Plugini (say /redbull ) 26.Amx_Freeze Plugini (oyuncuyu dondurma, hareketsiz bırakma) 27.Yılbaşı Şapkası Modeli 28.Ağır Cekimde Olme Plugini 29.Takım Glow Plugini (ct mavi ,t ise kırmızı olur.) 30.Admin Poison (Zehirleme Plugini) 31.Podbot Plugini 32.C4 Timer Plugini 33.Mayın Plugini 34.Amx_badaim Plugini 35.Turkce İzleyici Listesi - Speclist - Tamamen klasik.Her serverdaki gibi. 36.Otomatik Tsay Plugini - Sol ustten gecen duyuru mesajları eklentisi 37.Saklambac MOD 38.Adminlere Ozel Pelerin Plugini 39.Havai Fişekler Plugini 40.Jail Kutular Plugini Burdan indirebilirsiniz Linki MediFire'ye EkLedim Tek Tık İLe İndirebiLirsiniz Virus Total : http://adf.ly/RAsEBh Not : ArkadaşLar Virus Var Gibi Gozukyor Fakat OradakiLerden GuveniLir Bir Tarayıcı deil Pek Hem Şunu SoyLeyeyim Gecen Tam Tarama Yaptım Microsoft Security EssentisaL İle hic virus cıkmadı sonra tekrar rarı taradım yine bişey cıkmadı yani birşey yok virus programınız varsa BenimkiyLe Aynı Eğer Virus ALgıLarsa Konuyu Kapatacağım ArkadaşLar Cok Uğraştım Emeğe Saygı Lutfen ALıntı Yaptı Falan Demeyin Son OLarak KuruLum : 1-.sma uzantılı dosyaları cstrike/addons/amxmodx/scripting dosyasına atın. 2-.amxx uzantılı dosyaları cstrike/addons/amxmodx/plugins dosyasına atın. 3-.mdl uzantılı dosyaları cstrike/models dosyasına atın. 4-.txt uzantılı dosyaları cstrike/addons/amxmodx/data/lang dosyasına atın. 5-.cfg uzantılı dosyaları cstrike/addons/amxmodx/configs dosyasına atın.[/COLOR][/B] [/COLOR]
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 DEV ARŞİV MODULLER MODELLER MODLAR