Inanın Pisman olmıcaksınız.. Merhaba Arkadaslar, 8 Aydır JB(JailBreak) oynuorum Ve komutcuyum. İşte Size Kotutlar (Sonrada Şaşırtma Taktikleri) 1-Kafes 1 kafes 2 kafes 3 ...... 2-Kafese Gelmeyenleri wuruyorum 1 wuruyorum 2 wuruyorum 3 3- T (Terorist) Don 1 don 2 Don 3.( Bu arada Dısarıda olanlar wurulur...) 4-Tamam bu Kadar Sonra Ne oyunlar Oynatıcaksanız Deve Cuce vs.vs. Gelelim Şaşırtma Taktiklerine... (Komut Werirken) 1- Kafese Arkadan Egilerek Gel 1 egilerek gel 2 egilerek gel 3 Gelmeyenleri wuruyorum 1 wuruyorum 2 (wurmuyorum)3 Sonra T don denir. 2- Deve cuce oynatırken ilk once Don deyin salak sacma seyler anlatın akılları karıssın sonra deve cuce oynatın Yani donda oldukarını unutsunlar 3- Kafese geldıkerinde Veya herhangi bir şey yaptırcak isek Şaşırtma amaclı Don boz don denir Ornek: Don boz don ip gibi sıra ol 1 ip gibi sıra ol 2 ip gibi sıra ol 3.... 4- ( Herşeyde kullanıla bılır ) Eger Sasırtmak ıstıyorsan Mesela 2 tane masa war (Jail_rehap_3) Beyaz Kırmızı kırmızı masaya gec 1 gec 2 gec 3 yerine Mırmızı masaya gec 1 gec 2 gec 3 Diyebilirsiniz... Not: Eger Terorist iseniz Bunlara uymayın ... Anlatıcaklarım Bu kadar Sorunuz olursa Ozelden Msj atabilirsiniz. ßy ∂νяє __________________