Şimdi kısadan konuya dalim ben yasım 17 lıse 3 bıtıyor hayırlısıyla lıse 2 nın baslarında hayatıma bır degısıklık sokmak ıstedım bu bana pahalıya maal oldu 4 kez bıcaklandım nedensız yere hemde 2 defa agır bı sekılde terkedıldım okul bırıncısıyken 68.lıge dustum cogu dostumla kustum aılemle sorunlar yasadım kısacası 2011 senem berbattı ama akla gelcek herseyı denedım yamac parasutunden tutun raftıng vs. aklımda ne warsa hayata daır yaptım ne gelıyorsa sımdı asıl mesela surda ben hayatımı yasadım 2 senede hayatıma daır herseyı gerceklestırdım sımdı real dunyaya tekrar donuyorum okuluma gecte asılmaya basladım aılemle arayı duzeltıyorum felan fılan toparladım sayılır herseyı hayatı duzene koydum ama sımdı bu calkantılı 2 yılımın yorgunlugu uzerımde bıtkınım sımdı gerı donusumun zaferını kutlamadan once bır mola vermek ıstıyorum karne berbat ama sahte karne yapcam ınsallah eokul olayını bırı ortaya atmaz :/ neyse ondan sonra bı bahane ayarladım ve 2 hafta bosum war param yok ama aklım war para ayarlıcam bır yerden 300 tl kadar sonra yazın ortasında ıse gırıp bı ayda kapatcamkı 4-5 ay surem olcak neyse ben sımdı bu perıyotta kafa dınlıcegım cıdden huzur bulabılcegım bı mekan ıstıyorum para sorun degıl daha lazım buna olmaz suraya gıt su kadar tutar ama guzel gecer dıyorsanız fıyatıyla beraber tatıl onerınızı yapın para ayarlarım rahat sımdı ben bıde arkadaslarımla gıtmeyı dusunuyorum evet onerılerı alım ?
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Ufak bir kacamak..Bir goz atıp yorum atarmısınız lutfen..
-
04-09-2019, 17:36:38