Evet Beyler (Base Builder 6.5) Lan Server'den Arkadaşlarıyla Falan Oynamak İsteyen Vardır Eminim. Kendim Editledim Umarım Beğenirsiniz. Cvars; bb_build_time (#) - İnşa etme zamanı , "#" yazan yere surenizi yazıyorsunuz (Varsayılan : 150 Saniye) bb_zombie_health (#) - Zombilerin sağlıkları , "#" yazan yere saglik miktarını yazıyorsunuz ( Varsayılan : 2500 ) bb_calc_maxbase - Korunma barınaklarında en fazla kac tane korumacı olmalı ( Bunu zaten kurallar bolumunde ben belirttim ) bb_show_moving (0/1) - En son oynatılan nesne'nin kim tarafından oynatıldığını gosterme ( Varsayılan : 1 ) bb_block_gravity (0/1) - Yere duşen nesneler havada asılı kalsın ( Varsayılan : 0 ) bb_health_time (#) (0/1) - Bir oyuncuya sağlık verildiğinde hud mesajı olarak gosterim şekli ( Varsayılan : 12 ) Oyuncu Konsol ve Say Komutları ; Konsol bind (e) +grab "e" yazan yere siz istediğiniz komutu ekleyebilirsiniz. - Nesneleri hareket ettirmek icin kullanılır. say /guns - Silah menusunu aktif etmek icin kullanılır. say /respawn - Zombilerin tekrar doğması icin kullanılır ( Bu zaten modta fixtir zombiler olunce tekrar doğabilirler ) say /fixspawn - İnşa sırasındayken malzemelerin arasında sıkıştığınızda kendinizi cıkartmak icin kullanılır. say /help - Mod hakkında bilgi edinmek icin kullanılır ( Hud mesajı olarak gosterilir ) say /rules - Oyun kurallarını gormek icin kullanılır. Admin Say ve Konsol Komutları; say /respawns - Tum oluyken canlanan zombileri gosterir. say /fixspawns - İnşa sırasındayken malzemelerin arasında sıkışan ve daha sonra kurtulan oyuncuları gosterir. Konsol bb_buildban (isim) - İsmini yazdığınız oyuncuya ban atar. Konsol bb_unbuildban (isim) - İsmini yazdığınız oyuncuya sınırsız ban atar. Konsol bb_revive (isim) - İsmini yazdığınız oyuncuyu revlersiniz. Konsol bb_startround - Round'un başlamasını sağlarsınız. ( Beklemek istemiyorsanız. ) İcinde 60 Tane bb Map Vardır İcinde Fun Pluginler Vardır Şunlar ; X Tuşuyla Sıcma C Tuşuyla İşeme V Tuşuyla Bıcak Atma Say'a /placetnt Yazınca Dinamit Ekler /explodetnt Yazınca Patlatır. Say'a /kufur Yazınca Kufur Edersiniz. Say'a trail Yazınca Rastgele Trail Gelir Say'a eglence Yazınca Olumsuzluk,Hızlı Koşma,Lazer Kılıcı V.b Şeyler gelir Consola amx_apache Yazınca Helikopter Alırsınız. +Hook, +Grab, +Rope'Lerin Hepsi Vardır, Consola Yazmanız Gerekir. Oyunda Durbunlu Deagle Vardır. Duvara Yazı Yazma Vardır, Consola +Paint Yazmanız Gerekir. Renkli Fener Dahildir. Bunny Dahildir. Link'e Gelelim Kendi Uploadımdır... https://hotfile.com/dl/186704787/618...5_Lan.rar.html Dosya Boyutu: 35 MB Rar Pass: Yok Bir Teşekkur Yeter... __________________