Fare Sorunu WT
Wolfteam0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Wolfteam
- Fare Sorunu WT
-
28-09-2019, 21:28:40Merhaba Arkadaşlar ; Başlıkta da belirtmiş oldugum gibi tuhaf bir fare sorunum var.Şimdi bu sorunu bazı yardım etmeye calışan arkadaşlarımız anlayamayabilir diye kısa bir video cektim http://www.youtube.com/watch?v=K-s129e9hxA.İşte videoda da gormuş olduğunuz gibi fare gercekten arada cok tuhaf hareketler yapıyor yani ornek vericek olursak ben oyunda sağa doğru donuyorum ve fareyi sağa yavaşca cekiyorum ama sağa donduğunde altını cizerek soyluyorum nişangah donarak cok hızlı bir şekilde ve istediğimden fazla donuyor.Şimdi bazı yardımcı olmaya calışan arkadaşlarımız belki bu sorunun hassasiyetle alakalı oldugunu duşunecekler.İlgisi bile yok cunku her hassasiyette denedim ve gene aynı şey başıma geldi.Fareye gelicek olursak şuanda farem a4 tech bloody v7.Yaklaşık 2-3 hafta once aynı bu tuhaf fare hareketlerinden dolayı faremi değiştirdim ama sonuc gene aynı.Yeni aldıgım fareyi başka MMOFPS oyunlarında da denedim ama hic wolfteamdaki gibi bir tuhaf fare hareketide olmadı.Bilgisayar ozelliklerine gelecek olursak 1 gb ekran kartı 3.2ghz işlemci 4 gb ram ve işletim sistemi olarak w7 64 bit.Aynı zamanda pc yi de yaklaşık 1.5 ay once bakıma gonderdim ve ordaki calışanlar format attılar.Yani anlıcağınız uzere pc oldukca seri temiz ve oyunda da kasma olmuyor sadece bu farenin donmasından başka. Her Neyse Arkadaşlar Bu Yazıyı Okuyupta Bana Yardımcı Olmaya Calışan Arkadaşlara Cok Teşekkur Ediyorum İyi Oyunlar İyi Forumlar ... __________________