..:: CS 1.5 Full + Bot + Turkce Yama ::..
Counter Strike0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- ..:: CS 1.5 Full + Bot + Turkce Yama ::..
-
28-09-2019, 21:27:26Bu gece 5.30 dan 6.10 a kadar girmediğim site kalmadı... Sebep:Cs yi fps uğruna karıştırdım ve kullanılmaz 1 hale geldi.Yani silah alımıyor du goruntu duşmuştu , cfg ler calışmıyordu , ses kalitesi vb herşey ucmuştu ... Frmtr arattım kac sayfa baktım , akıllı birinin actığı ve bilmem kac sayfalık konunun tum cevaplarını okudum frmtr de yoktu , google amca bircok alternatif cıkardı ama , asıl aradığıma ulaşamadım. Kim bilir benim gibi gunde kac kişi bunu yaşıyordur... Coğu kişi başlıkta benim verdiğim başlığ vermiş ama icindeki ile konun alakası yok.Adamların işi gucu -- post , rep , geyik... Sonun da google amca bana o guzel yuzunu gosterdi aradığım şeyi bulmuştum.Bulmuştum bulmasına ama , Sabah ezanı okunmuş , artık dışarısı gunduz ' du gece bitmiş sabah olmuştu. Forumumuz turkiyenin en iyi forumlarından 1 i olması + qooqle da alternatif sıralarda yer alması dolayısıyla Cs 1.5 Download etmek isteyenler Google amcaya sorduklarında bu yazdığım mesajı gorecekler... Cumlelerimi şu sozlerle bitirmek istiyorum >>> Rep kazanmak icin konu acıyorsun Repi ne yapıcaksın ? , Post kasıyosun postu nabıcaksın mezaramı goturuceksin ? , ADAM BİLDİĞİMİZ ASİL SUNUCULARDA CS 1.5 YOK. LİNKİ KOYMUŞLAR AMA SAYFA GORUNTULENEMİYOR. YAZIK YEMİN EDERİM YAZIK . GOOGLE DA SUNUCU OLARAK ARATILDIGINDA 1. SIRALARDASINIZ BE ! HİC Mİ UTANMA YOK. Domain , Server SAttığında paraları yemeyi biliyorsun , 123 mb lık 1 şeyi upload edipte Linki tazelemiyosun. Irzı kırık , *********** ler. O paralar size HARAM OLSUN . . . ! ! ! [CENTER]İŞTE BUNU YAPAMIYORLAR BUNU. BUYRUN DOWNLOADLAR AŞAGIDADIR 3- Download linki, serial, patch vs.. istemek ve dağıtmak yasaktır. __________________