Counter Strike 1.6 da Hızlı bunny nasıl yapılır? konusunda sizlere yardımcı olacağım. Arkadaşlar bunny hop plugini serverde kuruluysa zaten bunny yapmak cok kolaydır. Bunun dışında normal serverlerde bunny yapmak biraz zordur ve 4-5 adım anca gider. O yuzden bunny hop plugininin kurulu olduğu serverde bunny nasıl yapılır bu konuda sizlerle oğrenebileceğiniz Nasıl Yapılır? Once ileri doğru giderken sol yada sağ bolume zıplanır bu zıplama sırasında ileri tuşu bırakılır ve mouse ile sağ ve sola yon verilir ve zıplama tuşu bırakılmaz. Diyelimki sola zıpladık ve A tuşuna bastık zıplamaya basıyoruz ve mouse ile once sola sonra sağ tuşa basarak D tekrar zıplama ve mousu sağa hareket ettiriyoruz. Zaten videolarda detaylı anlatım var. Sadece bunny hop kurulu bir serverde denemeniz lazım. Ben bazen yon tuşlarını bile kullanmıyorum ama kullandığınızda cok hızlı ve suratli bunny yapabilirsiniz. [IMG]http://desmond.**************/Himg811/scaled.php?server=811&filename=bunnyyapma.jpg&res= medium[/IMG] Bunny Hop Plug-in'i olmayan server'larda nasıl Bunny yapılır? Bunny HOP Plug-in olmayan serverlarda bunny.cfg'ler sayesinde bunny yapabiliyoruz. Ancak Plug-in'li serverlardaki gibi olmuyor. Daha yavaş. Link : Tıklaa. __________________