COUNTER STRİKE SOURCE Final Tamamen kendi uploadımdır , Sizler icin 2 gundur hic birşey yapmadan upload ediyorum Son gunlerde herkes istiyordu ve de internette link bulmak zordu bunlar ilac gibi olacak Linkler kırılmadan indirebilirsiniz , Emeğe saygınızdan dolayı teşekkur ederim LİNKLER EDİT: Meet ------------------------------------------------------------------------------------------------ KURULUM Arkadaşlar bu işleri bilmeyenler icin biraz karışık olabilir ama elimden geldiğince basit ve adımlar halinde anlatmaya calışacağım. ADIM 1 Verilen linkte oyunun kendisi değil imaj dosyası vardır. Bu yuzden kurulumu yapmak icin Daemon Tools adlı programa ihtiyacımız olacak. Olmayanlar internetten indirsin lutfen. Programın kurulumuyla ilgili bilgiler ve ayarlar aşağıdaki linkteki dosyada var. Daemon Tools u kurduktan sonra ekranın sağ altında yani saatin olduğu yerde şimşek şeklinde bir işaret olduysa işlem tamam demektir Daemon Tools İndir http://rapidshare.com/files/39499409...Tools.rar.html ADIM 2 Şimdi gelelim 6 part halinde verilen oyun dosyamıza. 6 bolumun hepsini indirdikten sonra, birinci parta gelip sağ tıklıyoruz ve cıkan seceneklerden 4. sunu ( extract to.. ) seciyoruz ve ok diyoruz. Sizden part2 yi tanıtmanızı isticek ve her şey bittiğinde yeni bir klasor meydana gelecek. Bu klasorun icinde “image” adlı bir dosya varsa sorun yok demektır. ADIM 3 Şimdi bu image dosyasını ne yapacaz? Adım 1 de kurmuş olduğumuz daemon tools un işareti sağ altta olması lazım. Ona sağ tıklayınca aşağıdaki gibi Virtual cd/dvd rom---device no media---mount image sırasını takip ediyoruz. En son mount image deyince karşınıza gelen pencerede indirdiğimiz “image” dosyasını bulacaksınız ve ok diceksiniz. ADIM 4 Bu andan itibaren artık oyun kurulum ekranı gelecek ve ileri diyerek oyunu kuracaksınız. Her şey bittiğinde masaustunde oyunun kısayolu olacak. Cift tıkladığınızda da oyuna gireceksiniz. Hepsi bu kadar.İyi oyunlar Arkadaslar Alıntıdır arkadasım 2 gun Upload Etti Ona ŞimDiden Tşk Ediyorum SitelerDe Linkler Cok Nadir Bulunduqu iCin Size Sunayım Dedim ŞimDiden iYi Oyunlar... __________________