Apex Ban [Destek Aldım,Şimdi Ne Yapmalıyım] ?
Wolfteam0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Wolfteam
- Apex Ban [Destek Aldım,Şimdi Ne Yapmalıyım] ?
-
28-09-2019, 21:21:39Sorununuzu anlıyorum, Bundan sonra bu gibi bir sorunla karşılaşmamamız icin aşağıdaki acıklamamı dikkatlice okumanızı rica ediyorum. Apex Guvenlik Sistemi 3. parti programlara karşı yuksek hassasiyet gosterirken, internet bağlantınızdaki anlık hız duşuşlerine karşı da aynı hassasiyeti gosterir. Bunun sebebi kullanılan bazı sistemlerin internet hızı ile oynayarak hile yaratmasıdır. Eğer siz değerli oyuncularımızın internet hızı da anormal şekilde duşuyorsa, Apex bunun hile programı ile gercekleştirildiğini varsayabilir, buna gore oyunu riske etmeden kullanıcıyı uzaklaştırır. Peki buna neler sebep olur? Buna internet sağlayıcınızın size sunduğu internet hızındaki anlık buyuk değişim, oyun esnasında aşırı yukleme ile yapılan indirmeler, oyun esnasında arka planda video izleme, cevrimici muzik dinleme gibi durumlar sebep olabilir. Lutfen internet hızınızdaki ani duşuşleri onlemek icin internet servis sağlayıcınızdan daha iyi bir internet hizmeti talep ediniz, yukarıda sayılan işlemleri oyun esnasında gercekleştirmeyiniz. 3. Parti programlar ise sadece hile programlar değildir. APEX oyundaki guvenliği sağlayabilmek icin hile programı etkisi yaratabilecek programları da algılar ve oyunda avantaj sağlayabilecek etkilere sahip olan bu programları kullanan oyuncularımıza da ceza verebilir. Şu anda oyuna girmeye calıştığınızda APEX UZAKLAŞTIRMA UYARISI icin size acılış tarihi verilmektedir. Bu tarihten sonra sizlerle tekrar oyun icerisinde buluşmak, Kurtların diyarında efsane mucadelelerinize tanık olmak isteriz. JoyGame Destek Ekibi __________________