Wolfking Paketleri Hafta Sonu Boyunca Seni Bekliyor! Senin icin hazırladığımız Wolfking Paketleri'ndeki bu eşyalara dilediğin şekilde sahip olabilirsin. En guclu eşyaların bir arada olduğu bu paketleri kacırma! ● WolfKing Kucuk (5000N) - ELWRCi M6A2 SL (1 Gunluk) - Kurt Yeteneği – Takla Atarak Saldırma (1 Gunluk) - CS - Ozel Ekipman Paketi (3 Gunluk) - Lin meiling (6 Gunluk) - Yeniden Doğuş Suresi Sıfırlama (3 Gunluk) - Sıfır Ceza Etkisi (3 Gunluk) - İlkyardım Seti (20 Adet) - Enerji Paketi (20 Adet) - Hızlı GP %30 (1 Gunluk) ● WolfKing Orta (10000N) - ELWRCi M6A2 SL (2 Gunluk) - Kurt Yeteneği – Takla Atarak Saldırma (2 Gunluk) - CS - Ozel Ekipman Paketi (6 Gunluk) - Lin meiling (12 Gunluk) - Yeniden Doğuş Suresi Sıfırlama (6 Gunluk) - Sıfır Ceza Etkisi (6 Gunluk) - İlkyardım Seti (40 Adet) - Enerji Paketi (40 Adet) - Hızlı GP %30 (2 Gunluk) ● WolfKing Buyuk (15000N) - ELWRCi M6A2 SL (7 Gunluk) - Kurt Yeteneği – Takla Atarak Saldırma (7 Gunluk) - CS - Ozel Ekipman Paketi (15 Gunluk) - Lin meiling (30 Gunluk) - Yeniden Doğuş Suresi Sıfırlama (15 Gunluk) - Sıfır Ceza Etkisi (15 Gunluk) - İlkyardım Seti (100 Adet) - Enerji Paketi (100 Adet) - Hızlı GP %30 (7 Gunluk) 20 Temmuz 23:59'a kadar surecek bu fırsatları K-Paketi bolumunde bulabilirsin. En guclu eşyalar ile gucunu maksimuma cıkarmak istiyorsan elini cabuk tut! __________________