Klan actım Gelin Karakter şart değil Ben PRoyum ve her hafta klanda olanlara kutu var
Wolfteam0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Wolfteam
- Klan actım Gelin Karakter şart değil Ben PRoyum ve her hafta klanda olanlara kutu var
-
28-09-2019, 21:15:06Klan Adı : ITimeLords = baştaki harf L harfi değil I hafri Ilık kelimesinin ilk harfi Arkadaşlar klan acıyorum ben IKinqPoweRI 95.173.178.57 Gel hadi 10 Kişi Gelsin Ts kapanmıcak 10 Kişi GElirse Ts Sahipleri odayı kpatmıcak Hadi gelin tsye girin en altta ITimeLords var oraya girin şifre : 1453 Buda Foto : Arkadaşlar Dediğim gibi klan acıcam 1-2 saate konuda kalın . Klana aLım Şartları : ├ Ts3 şart ├ Rutbe Teğmen Ustu oLacak ├ Kd 1.50 ustu olacak ├ Karakter şart değil ben oynarım. ├ yaş sınırı yok ├ her hafta silah cekiliş kutusu dağıtıcam ama sadece cumartesi gunu ve online olanlara eee Dediğim gibi herkees gelebilr karakter şart değil her hafta silah cekiliş de dağıtıyorum Ve 2 haftaya bir turnuva yapcam klan icinde kazanana olimpiyat şans kutusu vereceğim Konuda Kalın Klan Adını Vericem 1-2 Saate ve Şunu soyleyim ts3 yok girmesem fln die mazaret istemem. Klan adı ve TS adresi 1-2 saate verilecek iyi oyunlar IKinqPoweRI~~ayemsizlik Ts adresimiz : 95.173.178.57 Daaaaaaaal gelinn 192.168.1.2 Lutfen beni affedin cook ozur diliyorum klan bolumunde hic gelip goren olmuyor. Burda şansımı denemek istedim 95.173.178.57 Gel hadi 10 Kişi Gelsin Ts kapanmıcak 10 Kişi GElirse Ts Sahipleri odayı kpatmıcak Hadi gelin tsye girin en altta ITimeLords var oraya girin şifre : 1453 __________________