Wolfteam Hotmail'e Şifremi Unuttum Gelmiyor mu ? Cozum İcerde [Sabitlik] Arkadaşlar Eğer wolfteamdan şifremi unuttum e-postası alamıyorsanız Şu adımları izleyin. Şifremi unuttum" bağlantısınu kullanmanıza rağmen Microsoft hizmetlerine bağlı hotmail,windowslive,msn.com uzantılı e-postalarına e-posta gelmeyen kullanıcılarımız icin bu bilgilendirmeyi yapıyoruz. Microsoft'a bağlı e-postalarda guvenlik filtrelemesine takılan oyuncularımız doğal olarak joygame.com'dan gelen e-postaları alamamaktadırlar. Bu durumdan nasıl kurtulabileceğinize değinelim. Aşağıdaki yonergeleri takip ederek, joygame'den gelen e-posta alımlarını acık hale getirebilirsiniz. 1. E-postanızın gelen kutusuna tıkladığınızda, sağ ust kısımdaki soru işaretinin yanındaki Secenekler kısmından/Diğer secenekler bolumune tıklayınız. 2-Guvenli gonderenlere tıklayınız. [COLOR="rgb(255, 140, 0)"]3-Karşınıza cıkan alana [email protected] adresini yazınız. Ardından listeye ekleye tıklayınız. Sağ tarafta [email protected] adresini goreceksiniz.[/COLOR] İşte hepsi bu kadar. Şifre hatırlatma işlemini artık guvenle yapabilirsiniz. Şifremi unuttum'a tıklayarak e-postanızı yazıp, şifrenizi e-postanıza gelecek bağlantı uzerinden guncelleyiniz. Not : Joygame Den alıntıdır __________________