CSBTE Encore 5.4
Counter Strike0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CSBTE Encore 5.4
-
28-09-2019, 21:10:55Merhaba Arkadaşlar; (DİKKAT: Lutfen konuyu sonuna kadar okuyunuz, eğer duzgun bilgi almak istiyorsanız. uzun diyip okumayan arkadaşlar hicbir bilgi alamazlar.) Uzun zaman evvel bu konuyu actığımda, aslında ne kadar acele ettiğimi sonradan fark ettim ciddi anlamda oyunu inceleyememişim. ve bir cok hatayı atlamışım bu biraz kotu oldu :/ şimdi ise o hataların hepsini telafi ettim. tekrar oturdum gunlerce ki yakaşık olarak 4 gun civari tek tek oyunları gozden gecirdim. hatalı,sorunlu problemli olanları ayıklayıp temizledim. şimdi gayet sapa sağlam şekilde sorunsuzca calışıyor Encore 5.4 sizlere efeenim buyrun Ayrıca; Gelen butun yenilikler bu konu altından paylaşılıcaktır. [01.12.2014] - Butun Updateler yapıldı (Yusuf Borak, Yasya Fast,) - Butun sorunlu malzemeler ayıklandı - En sağlam silahlar eklendi - 2.5.8 surumu %100 ingilizceye cevrildi. - 2.99.2 siyah el sorunu giderildi. (Butun surumlerde yok, bu surumde dahil) - 2.99.1 surumu duzenlendi. - 2.99.2 surumu duzenlendi, + Yusuf Borak'ın updateleri eklendi. - 2.99.2 surumune İstatistik eklendi 'F10' Detaylı şekilde gorebilirsiniz. - Muzik dinleme ozelliği eklendi. 'DEL' istediğiniz muziği cstrike/music klasorune atıyorsunuz ve 'DEL' tuşuna basıyorsunuz. kullanımı Winamp gibi basit. butun surumlerde mevcut 2.5.8, 2.99.1, ve 2.99.2 - 2.99.2 surumundeki sıkıntılar mp_s.cfg ile kontrol altına alındı (oyuna girişlerde KP_PGUP tuşuna basarak oyuna restart atabilir butun sorunları cozebilirsiniz. 'KP_PGUP rakamlardan '9' sayısıdır.) - Mod secim paneli duzenlendi. (Tek tek butun surumlere ekledim. 2.5.8, 2.99.1 ve 2.99.2) - Gorseller duzenledi. - Modlar ingilizceye cevrildi (Amxmodx studio ile) - Hatalı silah kodları cıkartıldı. - 2.5.8 surumunden csbte_weapon.exe cıkartıldı (Sıkıntılı kodlama dolayısıyla) butun silahlar oyuna aktarıldı (En sağlam olanları) - Zombie 4 Darkness Yazı sorunu duzenlendi. - 2.5.8 Zombi Senaryo modu cıkartılmıştır. (Kasma ve donma problemi nedeniyle) - Mod secim panellerine 'Refresh' butonu eklenmiştir. ona basarak .mdmp uzantılarını silebilirsiniz. Hamachi; bteoldjb bteoldjb2 bteoldjb3 bteoldjb4 bteoldjb5 Şifre; 123 * Bilinmesi gerekenler. (Onemli hususlar) - Zombie escape modunu başlatmak icin konsolu acın (bte_ze_start) yazarak modu başlatın. - Harita indirirken .bmp ve .txt uzantılı dosyaları olmasına dikkat edin lakin radar gozukmeyecektir. sıradan bir radar değildir bu arada onuda belirtirim. - 2.99.2 surumunde modlarda sıkıntı olursa 'KP_PGUP -> 9 tuşu' basarak restart atın ve modlar duzelsin. - Hlds server'e bot atmak icin Hlds konsoluna gelin ve oraya bot_add komutunu yazın. boylece botlar oyuna gelir. yada bot_add_ct bot_add_t yazarak dağıtabilirsiniz. - Bu proje online serverleri desteklemez. bu yuzden, hamachi,lan,kafe, vs gibi ortamlarda oynayınız. bu uyarıyı cok kez yaptım. fakat atlayan arkadaşlar sonra gelip konuya hata alıyorum resource'de takılıyor diyorlar. bu proje online desteklemez, bu yuzden biraz daha dikkat edin. - Son notum size bu oyunun iceriği ile oynamayın. config,userconfig gibi ayarları değiştirmeyin. sonra sizde gelip buraya olmuyor calışmadı gibi şeyler yazmayın. ikaz ediyorum fakat kimse dikkate almıyor. benden soylemesi - Bunun dışında, ufak tefek .mdl hataları gelebilir bunlar sıkıntı değil tekrar girmeyle duzelirler. paniğe gerek yok, calışmadı demeyin hemen. Videolar; 2.5.8; https://www.youtube.com/watch?v=GV1jITGoNqE 2.99.1; https://www.youtube.com/watch?v=RDPL0Lm64FU 2.99.2; https://www.youtube.com/watch?v=QdqyoB1dQ_k Link: https://mega.co.nz/#!Z8oCXTKD!ni_5lM...1fUe7ytlAY42sY Butun oyunlar tek rar icerisinde ayrı klasorlerde'dir. sadece yapmanız gereken rar dosyasına sağ tıklayıp buraya cıkart diyerek oyunları masaustune cıkartmak. eğer o secenekler yoksa surukle/bırak yaparak oyunu masaustune cıkartın. Son olarak burdan Yusuf Borak arkadaşımıza teşekkur ediyorum, ciddi anlamda kendisinin oyuna katkısı ve desteği coktur. Fan Made Updatelerini resmen o yurutuyor. onunda morale ihtiyacı var, belli başlı sıkıntılar olabilir, yuzune vurmamak gerek, zamanla onlarda duzelicektir. sonucta oda bu proje icin uğraşan emektarlardan birisi. konuşmuşluğumuz var kendisiyle, banada anlattı ve cidden saygıyı hak ediyor. bu oyun icin uğraşan ender insanlardan birisidir. Tekrar Yusuf Borak arkadaşımıza teşekkur ederim, verdiği emek icin, umuyorum ki bu emekler bu caba boşa gitmez. ben olduğum muddetce'de tanıtmaya devam ediceğim. elimden geldiği kadar, benimde katkılarımla BTE projemiz devam ediyor. ben ne zaman bırakırsam, Yusuf'da ne zaman bırakırsa, işte o zaman BTE bitmiştir. Hazırlayan: X Far Ganymede. @2014 __________________