Herkeze Oncelik Le Selamun Aleykum Kardeşimlerim Ben Wolfteam'dan Afrasiyam Beni Wolfteam Oynayanlar İllaki Gormuştur. Benim Bir Facebook SAyfam Var.. Sayfam Hakkında Konusalım Az. Facebook Adresi Koymak Yasak Olduğu İcin Bende Resme Etiketlicem Resme Tıklıyınca Facebook Sayfam Gelcek. Resim En Altta ♣♣ Wolfteam Afrasiyam Sayfası ♣♣ ◘ Facebook Sayfamın Beğeni Sayısı 238 Dir. ◘ Yeni Actım Yeni Dediğim 27 Mayıs Da Acılmıtır. ◘ Okullar Kapandıkdan Sonra Sayfamla İlgilenemedim ◘ Bu sıralarda Cok İlgilenemiyorum ◘ Yardımcı Olcak Vaarsa Hemen Sayfamızı Beğensin ◘ Admin Olarak Alalım ♣♣ Sayfada Olan Etkinlikler ♣♣ ◘ Mavi Takım Eşyalarının Hepsini 7 Gunluk Yollama ◘ Kırmızı Takım Eşyalarının Hepsini 7 Gunluk Yollama ◘ Buz Kurt 7 - 30 Gun Arası ◘ Nakit Etkinliği Kafam Esince Nakit Veriyorum Etkinlikde ◘ Oda etkinliği Yani Sole Oda Bilgilerini Veriyorum Odaya geliryorsunuz Benim haricimde Odada 1. Olana Hedyeleri Hemen VEriyorum. ◘ Map Etkinliklerimiz Oluyor. Bir Tane Mapp Koyuyorum Zor Anlasılan Adını Bilenlere Odul vb. Etkinliklerimiz Bolca Oluyor.. ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ ○○○○○ ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ Ama Yukarda Dediğim Gibi 3 Aydır Hic İlgilenemedim O yuzden Etkinlik Yapamadım 3 ay boyunca Ben Sizlerin Bildiğiniz Başka Facebook Sayfalrındaki Yalancı Dolandırıcı Wolfteam Sayfası Değilim İnanmayanlar Facebook Sayfamıza Goz Atabilir. Odul Verilen Kişilerin Fotosunu Cekip Sayfaya Yukluyoruz. Raidcall Adresime gelcekler Lutfen Gelsin Yeni Actım Raidcall : 6478974 [IMG][img][/img]http://p1309.hizliresim.com/1f/p/swhhl.png[/IMG] __________________