Wolfteamda Nick im IRuzqaR klan arıyorum ozelliklerim icerde
Wolfteam0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Wolfteam
- Wolfteamda Nick im IRuzqaR klan arıyorum ozelliklerim icerde
-
28-09-2019, 21:07:282 3 aylık ejder setim var uzun bi sure kullanabileceğim taklam var kızıl pencem var ec gold flame le px mc sl at butun serisi mevcut 2 adet silah slotum var ejder set kızıl pence enerji pakedi ve iğne kullanabilecek kadar guc slotum var yani charım ful 2 taraflı ozel karakterim var toplamda 2 taraflı olarak 200 er gun felan dahada fazla olabilir tam hatırlamıyorum itemler bitince 70 tane daha olimpiyat kutum var itemsiz kalmam playerliğe gelince tabiki cok iyi oynuyorum hic bi zaman demem herzaman oğrenilecek şeyler vardır ama iyi oynadığımı duşunuyorum kd 2,49 şuan tabi kd kasmak playerliğe ne kadar bağlıdır bunu bilmiyorum cunki taklayla yanyana olan 3 4 adamı birden kesebiliyosun kurt cok sağlam oluyo ejder set sayesinde onemli olan insana insan diye duşunuyorum ki burda kanas becerimin guzel olduğunu duşunuyorum seri silaha gelince uzas kullanmıyorum cunki playerlik gerektirecek bi silah olmadığını duşunuyorum gereksiz bir silah hatta oyundan kaldırılması taraftarıyım genel olarak ozelliklerim bunlar cok da uzatmıyım ilgilenen klanında gormek isteyen arkadaşlar olursa burdan ozel mesaj atabilirler bu ara unutmadan rutbem kıdemli yuzbaşı şuan rutbe kasmak amacıyla oynuyorum binbaşı olmam cok zaman almaz teşekkur ederim ... __________________