SuperHerooo !!! Rakipsiz ve Tek
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- SuperHerooo !!! Rakipsiz ve Tek
-
28-09-2019, 21:05:35[D]reaM ~ Gaming SuperHero Mod (Full Fun) 95.173.174.53:27015 SERVER İP : 95.173.174.53:27015 Server Sahibi = [D]reaM ~ FairyTail-.- Skype : [email protected] Sxe : On Server Slot : 30+2 Arkadaşlar Explerinizi kaybetmek istemiyorsanız el başında TAB tuşuna basarak zoomunuzun ordaki expinizin fotoğrafını cekin ve server sahibinin skype adresine gonderin Arkadaşlar herkesin bildiği uzere Turkiye'de Superhero server bulmak imkansiz gibi bir şey bu nedenle bu fırsatı kacırmayın ve olay sadece bundan ibaret değil Superhero hastası server sahibi serveri yenilikler katmaya devam ediyor Olduğunuz zaman yıldırım carpmasında emotionslara (Duygu belirtmeler) kadar bir cok eklenti Eğer sizde sıradanlığı sevmiyor yenilikler arıyorsanız Bu yenilikler icin herşeyi yaparım diyor ve bunlardan zevk alıyorsanız serverimize bekleriz Not ! : Server Klasik Superherodan ibaret değildir yeni herolar ve yeni level sistemi eklenmiştir Not 2 ! : Server Rank (Rutbe ) Sistemi mevcuttur kafanızın uzerindeki rutbeler adam oldurdukce gelişmektedir Gumuş altın ve elmas olarak rutbelerin renkleri ve şekilleri değişir . İyi oyunlar Superhero modu yeni oynayacak arkadaşlar aşağıyı okusun arkadaşlar oncelikle servere girdiğiniz ilk sefer Y (say) tuşuna basıp "/helpon " kodunu yazın ve olduğunuz zaman sağ tarafda beliricek superhero komutlarını gorebilirsiniz skillerinizi sıfırlamak ve yeniden secmek icin kullanacağınız say komutu : [COLOR="rgb(65, 105, 225)"]"/clearpowers"[/COLOR] (Tırnak işaretleri olmadan Y tuşuna basarak) serverda yuklu olan heroların listesini gormek icin = "/herolist" oyunların levellerini ve sectikleri heroları gormek icin = "/playerskills" Ve oyundaki herolardan bahsedicek olursak ; Merhaba arkadaşlar...Şimdi Super Hero Mod'da 2 ceşit hero vardır. A) Skill'siz herolar ( Her el kendiliğinden aktif olan : Yani herhangi bir tuş kullanmanıza gerek olmayan) Arkadaşlar bu herolar otomatik olarak devreye girer.Mesela batman her el başı silah verir.Mesela superman can verir.Yani bu tur heroları kullanmak icin sadece secmeniz yeterlidir. B) Skill'li Herolar (tuş kombine ederek kullanılan ) Arkadaşlar asıl zor kısım burasıdır.Coğu kişinin anlıyamadığı bolum burasıdır.Şimdi ilk olarak şunu belirteyim en fazla 3 tane skill'li Hero Secebilirsiniz. (Serverden servere değişir bu 4 5 6 ... olabilir) (Serverimizde şuan 3 ilerleyen zamanlarda daha fazla aktif hero (tuşla kullanılan) secebilirsiniz Diyelimki ben oyundayım ve 3 tane skill'li heromu sectim.Sırasıyla şu heroları sectim 1. Hulk 2. Spiderman 3. Cyclops Şimdi consoleyi acıyorum ve bind x +power1 bind c +power2 bind f +power3 şimdi ben bunları yazdıkdan sonra eğer x'e basarsam birinci sectiğim heronun skill'ini yani benim secimime gore Hulk'ı kullancaktım... c'ye basarsam ikinci sectiğim heronun skill'ini yani benim secimime gore Spiderman'ınkini kullancaktım.. f'ye basarsam ucuncu sectiğim heronun skill'ini yani benim secimime gore Cyclops'un skillini kullancaktım... Eğer şoyle yapsaydım bind f +power1 Bu sefer f'ye bastığımda birinci sectiğim heronun skill'ini yani benim secimime gore Hulk'ı kullancaktım Arkadaşlar burda illa c,f,x tuşlarını kullanmak zorunda değilsiniz.İşin ozu şu ; bind istediğintuş +power1 bind istediğintuş +power2 bind istediğintuş +power3 Ve unutmayın skilleri sectiğiniz heroların sıralarına gore kullanırsınız. bind istediğintuş +power1 yaptığınızda bu tuşla ilk sectiğiniz heronun ozelliğini kullanırsınız... ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYA PASİF VE AKTİF (TUŞLA KULLANILAN ve KENDİLİĞİNDEN DEVREYE GİREN) HEROLAR [SKİLLİ VE SKİLSİZ) Kahraman ozellikleri 1. Anubis (kendiliğinden devreye girer) bu kahraman secerseniz duşmana vurduğunuz zaman duşman vurdugunu anlıyamaz (yani catışma esnasındaki kırmızı işaretler cıkmaz ) 2. Aquaman bunun skilini suda kullanıla bilir (skillidir) 3. Bomberman Belirli bir bolgeye bomba koyar ve tekrar tuşa bastığınızda patlatır 4. Captan america (kendiliğinden devreye girer) Ard arda kısa bir sure olumsuzluk verir 5. Cyclops Lazer shot duşmana lazerle vurmanızı saglar (skillidir) (5 lvl de acılır) 6. Daredevil (kendiliğinden devreye girer) Duşmanın halkalar icinde gorunmesini saglar boylece duvar arkasındanda gorunebilir 7. Dazzler Duşmana flash puskurtur (Skillidir) 8. Dracula (kendiliğinden devreye girer) Duşmana vurdugunuz hp nin %20 sini kendi hp nize ekler 9. Flash (kendiliğinden devreye girer) %200 hızlı koşmanızı saglar 10.Hob goblin (kendiliğinden devreye girer) Bombanız daha etkili olur max 120 dmg vurur ve 10 saniyede bir bomba verir 11. Hulk Yeri sallayarak duşmanları yavaşlatır (skillidir) 12. Human Torch Ateş puskurtur 13. İron Man Rocket pack vererek Havada ucmanızı sağlar. (skillidir) 14. Kamikaze İntahar eder (skillidir) 15. Mystique ZOOMU Duşmanın şekline girer. (skillidir) 16. NightCrawler Belli bi sure Duvardan gecmenizi saglar duvarın icinde kalırsanız olursunuz (skillidir) 17. Punisher (kendiliğinden devreye girer) Sınırsız mermi (Şarjor değiştirmenize gerek kalmaz…Seridir…) 18. Skeletor (kendiliğinden devreye girer) Belli surelerde Duşmana orumcek gonderir 19. Spiderman ( oyuncuların deyimiyle hook ) (en cok sordukları şey ) Ağ atar (skilidir) 20. Wind Walker (kendiliğinden devreye girer) Yururken sesiniz duyulmaz 21. Wolverine (kendiliğinden devreye girer) Canı otomatik doldurur ve bıcakla daha fazla damage verir 22. Super Man (kendiliğinden devreye girer) 150 can + 150 armor + uzun zıplama (gravity) 23. Magneto (kendiliğinden devreye girer) Size ateş eden kişinin silahını elinden alır (10 lvl de acılır) 25. Zeus (kendiliğinden devreye girer) Olen bir takım arkadaşınızı canlandırmanızı sağlar.(9 lvl de acılır) 26. Penguin (kendiliğinden devreye girer) Bombalarınız penguene donuşur ve attığınız zaman en yakındaki oyuncuyu takip eder 27. Master Chief (kendiliğinden devreye girer 8 levelde acılır ) player modeliniz şekliniz değişir robotumsu bişeye donuşursunuz ve her el size ozel bir silah verir fazladan can,armor ve gravity verir 27. Polaris (kendiliğinden devreye girer 5 levelde acılır ) Uzerinize doğru gelen bombaları bir elektrik dalgasıyla uzaklaştırır 28. Sonic [ cizgi filmide cok izlerdim ) [ (kendiliğinden devreye girer) sonic i secerseniz 180 can 180 armor 510 hız ve duşuk yer cekimi kazanırsınız. 29. Pitch Black ( Skillidir == 7 levelde acılır ) 7 saniye boyunca diğer oyuncuların ekrarlarını karartır bu surede size pembe bir gece goruşu ozelliği verir bu sure zarfında siz onları gorursunuz onlar sizi vuramaz. 30.Hawkeye (kendiliğinden devreye girer 9 levelde acılır ) kendiliğinden bir auga sahip olursunuz ve atışlarınız o silah ile daha duzgun olur fazladan can armor ve gravityde verir 31. War Machine (kendiliğinden devreye girer) Butun silahları falan veriyor karışık 32.Goku ( skillidir 10 levelde acılır ) Anime izleyenler iyi bilir ordaki neyse o işte Fazladan zırh verir 4 farklı seviyesi vardır 4 farklı atış şekli bu zırhınız yukselticek atış şekli ve gucude değişir 33.Riddick (kendiliğinden devreye girer 7 levelde acılır ) 34. Goten Skilldir 6 levelde acılır kamehameha dalgası gibi bişey atıyor buda eğlenceli ve efectleri harika [FV][D]reaM ~ Gaming SuperHero Mod (Full Fun) 95.173.174.53[/FV] Server Sahibi = [D]reaM ~ FairyTail-.- Skype : [email protected] Arkadaşlar Explerinizi kaybetmek istemiyorsanız el başında TAB tuşuna basarak zoomuzun ordaki expinizin fotoğrafını cekin ve server sahibib skype adresine gonderin !! Server İp : 95.173.174.53:27015 ornek bir video https://www.youtube.com/watch?v=IGmCKQ57z-Y __________________