Merhaba Arkadaşlar; Bil Hassa Ve Fil Hakika, Harikulade ve Alelade Hatta Fevkalade'ninde Fevkinde Bir Konu İle Tekrar Sizlerleyim Biliyorsunuz ki bilmediğiniz kalmadı zaten tam hatırlamıyorum 4-5 gun kadar once BTE: Final surumunu paylaşmıştım fakat dil sorunu vardı 2 gun once yaklaşık, bu sorunu'da cozdum ve ingilizce dil paketi ile baştan aşağı komple yani oyunu ingilizceye cevirdim. modların bazı yerleri cince tabi o kadarda olsun emin olun sizi zorlamaz anlamayın bişeyide zaten neyse yaptık ettik bitirdik, şimdi ise başka başka guncellemeleri bekliyoruz. [Acıklama] 12.10.2014 - 14 adet mod - 301 ceşit silah - Skull Serisi - Balrog Serisi - Red Pack Serisi ( Usp,Glock,Awp,Scout,Deagle,M4a1,Ak47 bunlar geldi aklıma işte idare edin ^|^ ) - 40 adet oyuncu modeli (20 & 20) (Choi Ji Yoon, Ritsuka, Alice,Sozo,Sat,Fernando,Criss Vs) - ingilizce dil paketi ( Yapana kadar neler cektim ^-^) - Hlds Mod Desteği (Hamachi ile oynamak icin, Kendi yapımım ve buluşumdur Ağır işsizim ^^ ) - Metahook (Tam bilmiyorum ama guzel bir radar sistemi ) - AmxmodX Rage (Değişik bişey pek anlamadım ) - Seckin harita paketi (de_turkey,de_Santorini,de_Angelcity,dm_suzhou vs) - Bot paketi (bot gelmeyen haritalar icin konsola bot_add yazın botlar gelir ) - SkinSharp GUI (Otomatik Model duzenleme İnce detay ) - Gelişmiş Silah Secme Menusu - Gelişmiş .spr eklentileri - Kill Sistemi - Gorev Sistemi (Gorev yaptıkca puan kazanırsınız) - Dovme Ekleme ozelliği ( F11 tuşuna basın 3. sırada Tattoo yazan yere basın, dovmenizi secin ve tekrar F11'e basın Tekrar aynı dovmeyi secin Dovmeniz eklenir. oyunda kaldığınız surece dovmenizde kalır cıkarsanız tekrar eklemek durumundasınız. maksat sus olsun işte ) - Breakthrough_fix (Mdmp uzantılı dosyaları siler, sebebini bilmiyorum niye cıkarsa ) ((( o/o/o/o/ BTE'Ciyiz Reyizzzz ))) Not: Oluşan hata ve problemleri konuya ekleyerek beni bilgilendiriniz, Modlar; * Original (Kuru Kuru bişey işte ) * Basic (Aynı zamanda Mac modu'dur 8vs8'e kadar cıkar, Her CT'de Kit Her T'de Bomba Vardır, Bomba kurmak / İmha Etmek Mecburidir Normal Moddan farkı budur. Bir kişi bomba kurunca diğer uyelerin bombaları kaldırılır. Kurulmuş Sayılır.) * Fun (Bazuka Ve Bıcak Modudur Eğlencelidir ) 'P' tuşuna basınca Bıcak moduna gecer Tekrar Basınca Bazuka Moduna Gecer. * Hidden (Joker modu'dur rastgele bir oyuncu joker ve gorunmez olur eğlencelidir ) * DeathMatch (DitMec Herkes Tek'dir kim kimi yakalarsa ) * Team Deathmatch (Takım macıdır guzeldir hoştur ) * Gun Deathmatch (Silahsızlık kotu bişey duşman vura vura seviye atlarsınız atladıkcada silah leveliniz atlar başka silahlara gecersiniz) * Challenge (DeathRun Tarzıdır amacınız en iyi sureyi yapmak ve birinci olmaktır para falan vermiyorlar maksat eğlence ) * Zombie Infection ( Tuttuğunuzu enfeksiyonununuzla kendinize benzetirsiniz. Gripseniz mendil kullanın ) * Zombie Hero ( Zombi avcısı bay bayan kahramanları konu alır guzeldir ) * Zombie 4 Darkness ( Tek başınıza oynamayın kalp sağlığınız icin ^^ laf aramızda en son oynarken klavyeye cay doktum ) * Zombie Escape (Zombiden kacmanın diğer yolu Vitesi 5'e takıp kacıyorsunuz arkanıza bile bakmadan hunharca ve amacsızca ) * Zombie Scenario: Nightmare (Zombiler ile boğuşursunuz Bununlada kalmaz boss cıkar her round Bosslar gucleşir falan filan işte ya ) * NN DeathMatch ( Ekstra olarak eklenmiştir 3-5 elde bununla oynarsınız nolmuş ki gariban kalmasın ) Video: https://www.youtube.com/watch?v=VNCcyarFOtE Diğer BTE Videoları icin Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz, layk falan gerekmez abonede olmayın 1-2 bişey oğrenin yeter kafi videolar kotu cıkabilir tencere tavayla cekiyorum ondandır Bu arada videolarımdaki tum şarkılar Disturbed grubuna aittir. Başka gruplar bana gelmez Disturbed - İnnocence Device - Penance (Disturbed solisti David Draiman'ın ekistıra grubudur. kendisi yeter ) Disturbed - Criminal Disturbed - The Animal Disturbed - Glass Shatters (Aynı Zamanda WWE Steve 'Stone Cold' Austin'in muziğidir ) [12.10.2014][Final] Link: https://mega.co.nz/#!gENgXAaA!g3Slxc...lFgJwzE8bScbxQ [30.09.2014][Guncelleme] Link: https://mega.co.nz/#!JYtGST7B!Ezy1QY...EW06oPCV4Bq3vk Guncelleme yapılan surum'u oyun uzerine kurmanıza gerek yoktur (Denemeyin Hata Alırsınız) . direk olarak'ta oynanmaktadır. Standalone taktiği yani Ekstra: Download,Upload,Setuplama işlemi ve milimum diğer işlemler,Duzenleme ve Montaj, Dil paketi, tamamen bana Aittir, Herhangi bir şekilde sorun problem oluştuğunda konuya mesaj atarak beni bilgilendiriniz uye değilseniz uye olunuz uyeyseniz'de bi zahmet yazınız . Belki gozden kacmış bişeyler olabilir cok yoğun calıştığım icin uzerinde, atladığım yerler olabilir ağır işsizlik bu olsa gerek Hamachi Ağımız: BTETR-1 BTETR-2 BTETR-3 BTETR-4 BTETR-4 BTETR-5 BTETR-6 BTETR-7 BTETR-8 BTETR-9 BTETR-10 Yeni Ağlarımız Bunlardır Diğer Ağlarımız İptal Edilmiştir, Lutfen sadece 1 ağ'a katılınız diğer ağlara katılarak 5 kişi sınırını aştırmayınız, alternatif olarak diğer ağlar acılmıştır. dolu olan ağlar dışında o ağlarıda diğer arkadaşlarımız icin ekledim. yetmezse tekrar yenilenecektir. Onu bunu bilmiyorumda ben yeni yıla BTE ile giricem Kahretsin ağır işsizim Konu tarafımca takibe alınmıştır ve duzenli olarak konu guncellenecektir. İlk Guncelleme [12.10.2014] Tekrar Goruşmek Uzere __________________