Evet ArkadasLar Ben Oyuna Yeni Basladım Ama Gercekten Oyunu 1 Saate Cozdum Ve Cok ZewkLi Bir Oyun Neyse Mevzumuza Donelim . Her Oyunda Oldugu Gibi Bu Oyunda Parayla Donuyor Ve Bunun İcin JoyPara Var Bunu NasıL Alıyoruz Ne Alıyoruz DiyenLer İcin Anlatıyorum . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Joypara yuklemek icin oncelikle bir Joygame uyeliğinizin olması gerekir. 2. Daha onceden uye değilseniz ana sayfadaki "UYE OL" tuşuna tıklayarak uye olabilirsiniz. 3. Uye olduktan ve uyelik girişinizi yaptıktan sonra "JP Joypara yukle" tuşuna basınız. 4. Şimdi sıra Odeme Bilgilerinizi doldurmada. Bilgilerinizi girdikten sonra Guncelle tuşuna basarak işlemi bitirebilirsiniz. 5. Bilgilerinizi guncellediğinize gore odeme metodunuzu secebilirsiniz "Epin" 6.Eğer E-pin'i sectiyseniz www.gamesultan.com sayfasından alacağınız E-pin kodunu, E-pin kutusuna doğru şekilde giriniz. [Buna Reklam Falan Demeyin Oyunun Pin Sitesidir ] 7- E-PİN İLE ALINABİLECEK JP ORANLARI JP miktarı Joypara Miktarı 10 TL 10.000 JoyPara 20 TL 20.000 JoyPara 30 TL 30.000 JoyPara 50 TL 50.000 JoyPara 80 TL 80.000 JoyPara 100 TL 100.000 JoyPara 7. Artık JP'lerinizi E-Pin sistemiyle aldığınıza gore sıra bu JP'leri oyun ici nakite donuşturmede. Sol ustte bulunan Joypara Menu'sunden Cuzdanım başlığını seciniz. 8. Cuzdan Bilgilerinizde en ustte cuzdanınızda ne kadar JoyPara olduğu yazmaktadır.
Tabloda ilk olarak nakit cevrimi yapmak istediğiniz oyunu seciniz.
Hemen ardından "Cevrilecek Joypara Adedi" başlığına basarak cevirmek istediğiniz rakamı seciniz. Tablodaki 2. sutunda her oyun icin 1000JP'nin ne kadar oyun ici nakite eşdeğer olduğu yazmaktadır.
Cevrilecek Joypara Adedini sectiğiniz anda otomatik olarak “Cevrilen Oyun Parasını” ve cuzdanınızda kalan JP'yi gorebilirsiniz.”
Herşey tamamsa "cevir" tuşuna basarak işlemi bitirebilirsiniz. İşte hepsi bu kadar. Joyparan’ızı başarı ile yuklediniz ve oyunlarda kullandınız. Şimdi sıra oyunun tadını cıkarmakta...
Evet ArkadasLar İste JoyPara Almak Bu Kadar Kolay . ~~~~~~~~~~~~~ Simdi Size Bunla Nerden Ne Alırız DiyenLer ; Uste Hani Alışverişe Giriniz Orda Biraz Gezinin Gorunuz Bence Biraz Para Harcayın Kız Karakter Ve Maske Vb. Alın King Olun Benden Bu Kadar BeyLer Mobilide Koycaktım Fakat Gercekten 10 Lira Fazlaya Geliyor Ondan Koymadım . Sabit Olmalıdır TeşekurLer YararLı Olduysam Ne Mutlu Bana . Aslında Sitede Yazıyor Ama Gercekten Karışık Ben ResimLeri Upload Ettim Bazı Yazıları Siteden Aldım Ornegin Joypara Uyelik Alınız Gibi Yazıları Ordan Aldım + Rep Ve YorumLarı Bekliyorum Unutmayın Emege Saygı .