teMeL counTer oyNarsæ.. =)
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- teMeL counTer oyNarsæ.. =)
-
28-09-2019, 21:03:23Temel Counter Strike oynarken hile yapmış, ama belli olmasın diye kimseye ateş etmemiş... · Temel Counter Strike oynarken smoke hic kullanmazmış sormuşlar cafenin duvarında ki yazıyı gostermiş NO SMOKING · Temel Counter Strike oynarken olenlerin başında iki dakika durup sonra oyuna devam ediyormuş. Sormuşlar olenlerin ruhuna fatiha okuyorum demiş. · Temel Counter Strike oynarken bir koşeye pusmuş takımından herkes olmuş. Tek kalmış, consola kill yazıp kendini oldurmuş. Sormuşlar takımım olmadan ben bir hicim demiş. · Temel Counter Strike oynarken cok yaralanan ve health=10 olan arkadaşlarını tereddutsuz vururmuş. Sormuşlar cok acı cekiy da ondan furiyrum demiş. · Temel Counter Strike oynarken 20 oyun hic vurulmamış. Neden cunku tek başına oynuyormuş. · Temel Counter Strike oynarken karşı takımın oyncusuna sinsice arkasında yaklaşmış tam bıcaklayacakken silahı cekip vurmuş. Sormuşlar bıcağı kirletmek istemedim demiş. · Temel Counter Strike oynarken birisi onune flash atınca hemen gozlerini kapatıyormuş ve icinden 10'a kadar sayıyormuş sonra oyuna devam ediyormuş. Sormuşlar boyle yapınca flash etkilemiyor demiş. · Temel Counter Strike oynarken kullandığı bıcağı cok kez bileyletmek iştemiş. · Temel Counter Strike oynarken cok prensip sahibiymiş ilk ona ateş edilmeden kimseye ateş etmezmiş. · Temel Counter Strike oynarken rush yaparken geri kacanlara cok kızarmış. Ve rush sırasında hep arkadan gidermiş. Sormuşlar, herhangi birisi rush'dan vazgecerse onu ben vurucağım da ondan · Temel Counter Strike oynarken askerde oğrendiklerini uygularmış her round'dan once ictima alırmış.. · Temel Counter Strike yaratıcısı Sierra'ya bir cok kez e-mail atmıştır ve istekte bulunmuştur. CS'deki sulak yerlerde hamsi uretme izni almak icin. · Temel ile dursun Counter Strike oynamayı yeni oğreniyorlarmış. Haritanın birinde turlarken Temel kaybolmuş. Dolaşıp dolaşıp duruyor aynı yere cıkıyormuş. Hemen cep telefonundan Fadime'yi aramış ben kayboldum eve biraz gec kalabilirim demiş. · Temel'in Counter Strike oynadığı bir cafeden kurşun sesleri gelir olay yerine gelen polisler direk Temel'i yakalarlar ve sorguya cekerler. - Sen psikopat mısın len burası Teksas mı neden ateş ettin monitore ? - Valla amirum kurşunlar tukenunce ne yapacağimu pilemedum. Cektim benim altıpatları firdum namussuzi. Ben oni furmasam o beni furacaktu. Canumi zor kurtardum.... __________________