CSBTE Hataları Hakkında
Counter Strike0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CSBTE Hataları Hakkında
-
28-09-2019, 21:02:48Merhaba Arkadaşlar, Bu yazımda ele alacağım konu, Bte 'BreakThrough Edition' modun'da oluşan bazı hatalar. bu hataların kaynakları henuz kesin bilinmiyor. fakat ihtimaller zinciri yaparak, deneye deneye cozmemiz gerektiğini en başta belirtmek isterim. en cok başa gelen hata ise 'Report bug' genelde oyuna girmeye calıştığınızda, oyundan atarak Report Bug diye bir hata geliyor. bu hatanın temelini ne yazık ki bilmiyorum. ihtimal zinciri oluşturursak. ya aşırı silah yukleniminden olan problem, veya indiren kullanıcının bilgisayarından cıkan problem. olarak 2'ye ayırabiliriz. - gorev yoneticisi ile başlatma - guvenlik duvarını kapatma - az silah listesi kullanma - virus programını kapatma gibi alternatif ihtimal zincirleri ile bu durumu deneyip yanılma yontemi yapabiliriz. şuan bende boyle bir problem yoktur. teorik olarak başkalarında olan Report Bug olayı nasıl oluyorda bende'de olmuyor ? inanın hic bilmiyorum %80 bilgisayar ihtimalli olarak gormekteyim. ya cakışma oluyordur. yada oyunu engelleyen veya kısıtlayan başka etkenlerin olması muhtemeldir. bu soruna başka bir yanıt yok ne yazık ki. - 1.6 serverlerinde oynama ? Bu mod, online sunuculara girişte serverden atmaktadır. yani desteklememektedir. bu yuzden 3 farklı secenekle oynayabilirsiniz. 1- Hamachi ile 2- Ev ortamı ile 3- İnternet Cafe ortamı ile bu 3 farklı secenek dışında başka turlu oynayamazsınız. - .mdl hataları ? bu hatalar nadiren cıkar, tekrar oyuna girmeyle duzelirler. pek buyutulecek birşey değildir. sebebi, bazı modların .mdl uzantılarını gorememesi sonucunda olur. cıkıp girmeyle duzelir. Bunun dışında başka problemler ile karşılaşmadım. onu gectim bende hic bu sıkıntılar olmuyor ? ya bende birşeyler var yada indiren taraf'da sıkıntılar mevcut nasıl bir garabetlik varsa artık, henuz cozebilmiş değilim Evet sevgili okurlar, umarım yardımcı olabilmişimdir. aklıma başka birşey gelmedi. o yuzden kısa bir yazı oldu. affola artık bildiğim kadarını yazdım. Okuyan herkese teşekkur ederim. __________________