CSBTE Turkiye Birliği ve Facebook Grubu
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CSBTE Turkiye Birliği ve Facebook Grubu
-
28-09-2019, 21:01:52Selamlar Arkadaşlar, Ben Csoldrain CSBTE Turkiye Birliği ve Facebook grubunu kuran kişiyim. Offical olarak Bte grubu 2.800 civarı uyeye sahip. tabi bunlar yurt dışı olduğu icin. bende kendi ulkemizdeki Bte oyuncularını toplamak adına grup kurdum. buradaki amacımız belli, bir kitle oluşturmak ve kendi ortamımızı yaratmakdır. araştırmalar yaptım. daha onceden bir suru bu şekilde gruplar kurulmuş fakat, beklenen ilgi gelmemiş. bunun sebebini cok merak ettim. nedir ne değildir diye, lakin bir anlam veremedim. insanların bu yaklaşımları niyese boyle. sizlere şunu belirtmek isterim ki benim kesinlikle bir cıkarım yoktur, tamamen kendi oyuncu kitlemizi oluşturmak adına attığım bir adımdır. peki bu Bte olayı nedir kardeşim nerden ve nasıl cıktı ? diye soranlar icin kısaca toparlıyalım. Bte 2011 (Araştırdığım kadarıyla) yılında kurulan bir mod grubudur. bu grup CS online'dan aldıklarıları silah,model, vs gibi geniş ekipmanları 1.6'ya ekleyerek ortaya Bte diye bir proje cıkartmışlardır. emin olun sizin 1.6 sunucularındaki oynadığınız zombi modlarından milyon kat daha iyi zombi modları vardır. ve o 1.6 sunucularındaki zombi modellerinden bile daha iyi modellere ve iceriğe sahip bir mod projesidir. umarım anlatabilmişimdir. fakat niyese bu proje beklenen ilgiyi hic goremedi ? ben en son Bte'nin offical grubuna uyeyken. Hamachi grubu actım. ve Tayland'dan bir arkadaş benimle oynamak istedi. bende tabi kırmadım geldi oynamaya calıştık. fakat turkiye ile tayland arasındaki uzaklık nedeniyle pingler cok felaketti. bu yuzden onlara kalmak yerine kendi aramızda oynamak adına boyle bir grup actım. sevenler, beğenenler, oynamak isteyenlerin toplandığı bir grup. grubumuzun kapanma gibi bir durumu soz konusu değildir. oyle birşey olursa bile bana ulaşabilirsiniz zaten. Grubumuzda. - Sorunlar, Sorular - Sohbet, Muhabbet - Guncelleme, Yama - Bilgi paylaşımı - Hamachi Ağ paylaşımları Aklınıza gelecek herşey burada bu grupta mevcuttur. bizim onlardan hicbir eksiğimiz yoktur. yeter ki katılmak isteyenler olsun. tekrar belirtiyorum. burada maddi bir durum soz konusu değildir. sadece kendi ortamımızı yaratmak adına actığım bir gruptur. Okuma zahmetine giren ve sonuna kadar okuyan, herkese teşekkur ederim. CSBTE Turkiye Birliği Grubu https://www.facebook.com/groups/1394148840899977 Herkese iyi gunler. __________________