Cs go rank boost
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs go rank boost
-
28-09-2019, 20:59:10oncelikle merhaba fotoğraf o kadarda iyi değil ama bu işe başlamak aklıma gelmemişti. o yuzden daha onceki win streak 1.lik vb ss alamamıştım. bu boostladığım ilk kişidir hesabı aldığımda silver3tu şu anda nova Her neyse. gercek hesabım " master guardian 2 " belli bir ucret karşılığında cs go hesaplarınızı boostlıyabilirim (ucret en aşşağıda ) bu nasıl yapılabilir bilmiyorum ama bu arkadaş bana hesabını verdide boostladım. başka yontem biliyorsanız oylede yapabiliriz. Ucret ise 1 RANK atlattırmak 4TL diğer her rank icin +1 TL yani mesela hesabınız gumuş 3 Gumuş 4'e boostlatmak istiyorsanız = 4 tl Gumuş 3'ten Gumuş 5'e boostlatmak istiyorsanız = 5tl Odeme Steam wallet koduyla veya cs go itemi ile yapılabilir. SADECE SİLVER 1'den NOVA 3'E KADAR BOOSTLAMA YAPABİLİYORUM. (daha fazlada yapabilirimde belki bi aksilik vs olur o yuzden riske girip boost yaptıran kişiye karşı mahcup olmamak icin) EKLİCEKLER RESME ALDANMASIN BAZI MACLARDA TAKIMDA BENDEN BAŞKA SMURF OLDUĞU İCİN BİRAZ DUŞUKTUM AYRINTILARI KONUŞMAK İCİN VEYA BOOST YAPTIRMAK İCİN ADRESİM Skype: facebook:yyasar_umut_fb Facebook: https://www.facebook.com/asdfasdfasdfasdfrgjty __________________