Oncelikle Merhabalar, Ben genellikle konularımı en cok sorulan ve bircok kişinin cevabını bilmediği sorular olarak acıyorum. Yine bircok kişinin sormasıyla bu konuyu acma gereği duydum. Umarım yardımı olur. " Cfg dosyamı yanlışlıkla hep not defteri olarak ac olarak onayladım. Nasıl geri dondurebilirim ? " Diye soruyorsanız. Buyrun cevabı burada ; Bu sorunun 2 turlu cozumu var. 1.`si yeni oturum acarak. 2.`si ise ; Başlat//Denetim Masası//Klasor Secenekleri//Gorunum//Bilinen dosya turleri icin uzantıları gizle`nin işaretini kaldırın CFG'nin ustune sağ tıklayıp ad değiştir`e tıklayın ve noktadan (.) sonraki kısmı (.txt tir heralde şuanki) .cfg olarak değiştirerek. 2. yol zor gibi gozukuyor olabilir ama gayet kolaydır, yazdığım yollar ile yaparsanız mutlaka duzelmiş olur. Diyelim ki olmadı. Kesin cozum olarak yeni oturum acmayı oneririm. Konu acılmış olabilir, biraz goz gezdirdim fakat goremedim. Eğer acılmışsa kusura bakmayın. Bu arada kesinlikle ben alıntı yapmam. Yaparsamda mutlaka belirtirim. __________________