Merhaba arkadaşlar. Başımıza dert olan oyuna zar zor girmemizi sağlayan bu lanet hataların ufakda olsa bir cozumune ulaştım. Aslında cozum değil bilenler vardı tabiki bu basit cozumu ancak konu acan olmadı bende boyle yapmaya karar verdim. Bilindiği gibi bu hataların nedeni Wolfteam klasorunun icindeki " Avital " Klasorudur. Herkez bu hatalardan dolayı oyunu silip tekrar yukleyip ve tekrar yama yukleyip ( 37 40 yama Edit =Bayadır wolfteama girmiyorum artık kac yama olduysa) yapa yapa işkence cekiyordu zaman kaybıydı.ve şimdi vereceğim " Avital " Dosyasını indirdiğiniz zaman oyunu silip yuklemeye o kadar yamanın yuklenmesine gerek kalmayacak. Vereceğim dosya da kendi elimle yaptığım hic birşey yok guvenmemekde haklısınız tabi ki.Ancak kendinizde bakabilirsiniz Avital dosyası Wolfteamın orjinal dosyasıdır guvenmeyenler de indirmesin cokda tın yani hatadan kurtulmak isteyenler indirsin. Bu hata genellikle oyuna 1-2 kere girdikten sonra karşımıza cıkıyor. Arkadaşlar şuan tatildeyim ve pc'de wolftaem yok,Aslında link vermeme gerek yok.Siz wolfteamı sıfırdan kuracaksınız oyuna ilk girdiğinizde hemen alt+tab yapıp Wolfteam klasorune gelip "Avital" klasorunu arşivleyin bi yere koyun.Boylece orjinal "Avital" klasoru elinizde olmuş oluyor hata verincede hatalı olan ile değiştirip oyuna girebilirseniz herşey bundan ibaret.Zor olan bir şey yok. Anlayamayan veya konuyu okumadan direk linke dalan arkadaşlar vardı yorumları okudum ve gercekten uzuldum kotuleyici yorumlar şahsen ben wolfteamı bıraktım konuyada fazla bakamadım.Bende kendimi konuyu editleme ihtiyacında gordum ve bunu yazıyorum iyi forumlar.( Linki kaldırıyorum eğer imkanım olursa kendim 2012 Avital dosyasını eklerim linkdeki zaten eski avital arkadaşlar) Linki kaldırdım.( Musait olduğum zaman eklerim ama yukardaki yazımı okuduysanız linke ihtiyacınız yok ) Bu hata genellikle oyuna 1-2 kere girdikten sonra karşımıza cıkıyor. Eğer bu hatayı oyuna girmeden alanlar varsa gercekten şuanda kendim link koyamam vaktim olmuyor oyunu sıfırdan yukleyen arkadaşlar hatasız olan avitalını konu altında paylaşırsa hem sorunları olan arkadaşlara yardımcı olmuş olurlar.Ama bende kısa zamanda link ekleyeceğim. Yapmayanlar icin Video ( Goruntu az bulanık ) Virus total sonucları http://www.virustotal.com/url-scan/r...9ee-1301077616 BLacksH3ytn (EmreDnmz) sonuclar icin Teşekkurler. NOT: Bu hata tekrar 2-3 Girişden sonra tekrar gelebilir hemen Sovmeyin Verdiğim Avital veya kendi yedeklediğiniz avital dosyasındaki 10 dosyayı tekrar Wolfteam / Avital a atıp tumunu değiştirip oyuna girebilirsiniz . Bu işlemi surekli olarak DEVAM ETTİRİN HATA VERİRSE. ( 13/07/2012 ) Edit =Arkadaşlar benim verdiğim avital artık işe yaramayabilir.Bilindiği uzere oyuna bir cok yama geldi ve web module hatası neredeyse cozuldu.Siz wolfteamın en son surumunu (kendi sitesinden) kendiniz yukleyin , yukleyip ilk oyuna girdiğinizde hemen masaustune donup wolfteam klasorundeki sorunsuz avitalı kopyalayın ve arşivleyin hata verdikce konudaki işlemleri denersiniz.Şuan link kırık bende farkındayım ancak pc'imde wolfteam olmadığı icin ozel sebeple yenileyemiyorum (tatildeyim)..Yani benim link vermeme bile gerek yok aslında link arayan arkadaşlar konuyu biraz okusa kendileri cozecek... __________________