Counter strİke source skİn atma resİmlİ
Counter Strike0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Counter strİke source skİn atma resİmlİ
-
28-09-2019, 20:54:05ARKADAŞLAR FARK ETTİM Kİ BAZI DOSTLARIMIZ CSS ( Counter Strike Source) E SKİN ATMAYI BİLMİYOR BENDE YARDIMCI OLMAK İSTEDİM RESİMLİ ANLATIM YAPARAK DAHADA KOLAY OLUR diye duşundum ONCELİKLE www.gamebanana.com dan yada başka bildiğiniz skin sitei varsa ordan skini indiriyoruz ben sizlere ornek olarak scout u indirip skini nasıl atacağımızı gostermek istedim neyse başlayalım indirdik daha sonra onumuze boyle secenekler gelecek sırası ile dosyalara atacanız NOT: burda dikkat ediniz atamazsanız silahın rengi pembe ve siyah kare kare olur c/ counter strike source/materials/models/weapons buraya gelince 2 adet klasor olacak v.models ve w.models reismdeki gibi rardaki snip.scout u klasor olarak v.models ise v.models e w.models ise w.models e zipdeki klasoru atıyoruz reismde mevcut şimdide c/counter strike source/materials/vgui/gfx/vgui e atıyoruz NOT:burdaki rarda ben vgui yi acmadım siz rardaki vgui e tıklayıp icindeki dosyayı buraya atın bunuda c:/counter strike source/models/weapons un icine atıyoruz bunuda c:/ counter strike source/scripts e atıyoruz rarda weapon var onun icindede scout.txt var onuda bunun icine atıyoruz not bunlar klasor değil dosyaları atıyoruz ve son işlem ses dosyası c:/ counter strike source / sounds /weapons/scout un icine atıyoruz ARKADAŞLAR İŞLEM BUDUR ANLAMAYAN VARSA BURDAN YAZABİLİRLER KENDİ EMEĞİMDİR ALINTI FALANDA DEĞİLDİR BEN BU YOLLA İSTEDİĞİM GİBİ SKİN ATIYORUM BASİT İŞLEM emeğime saygı ve calmazsanız sevinirim __________________