SİLAHLAR
Oncelik İle İlk El Benim Tercihim Desert Eagle.Cok sağlam vuruyor.Ama Mermi Sayısı Cok Az.O Yuzden Dikkatli Kullanıması Gereken Bir Silah. Eagle'da ateş ederken dikkat edilmesi gereken nokta kafanın ustune ateş edilmesidir.Bu hem sekme sonucu ıskalamayı azaltır.Hemde headshot yaparsınız. 2ci eğer olmediyseniz ve 4-3(CT) 4-2(T) almaya paranız yetiyorsa bunları alın.Eğer paranız yetmiyorsa eagle'la devam ediniz. Tabanca Olarak Şunları Alabilirsiniz. Bol Mermi ve İsabet Oranı yuksek istiyorsanız 1-2(Ct'lerin Tabancası) Az Mermi Super Etki tabiki Desert Eagle alınız. Eğer sekmeleri engelleyebiliyorsanız ve CT iseniz Five Seven (1-5)'i almanızı tavsiye ederim.M4A1'den daha etkili bir tabanca.(Mermi daha buyuk ve guclu) Obur tabancalar bence sadece para kaybı... Ucuza Kaliteli Silahmı Lazım. (2-2)'si Ucuza alınabilecek en kaliteli ve isabet oranı yuksek silahtandır. İkinci tercihim benim kesinnikle (Sadece CT'lerde) (2-1)'dir.Hem sessiz.Hem cok hızlı.Hemde oldurebilen(yakın mesafe). Pompalı(ShotGun) Pompalı alacaksanız ne kdr yawaş'ta olsa (2-1)'ni alınız.Etkisi cok yuksektir cunku.Hemde daha az seker. Otomatik - Sniper Otomatik Olarak (4-1)[Tlerde] ve (4-2)[CTlerde] alınmaması gereken para kayıplarıdır.En azından CTlerdeki Silah.Cunku tamamen gereksiz bir silahtır. Tabiki AK47 ve M4A1 Alınabilecek En İyi (başka yoq ztn ) otomatik silahtandırlar. Sniper Olaraktanda Sadece AWP'yi Kullanmanız yeterlidir.Sniper kullanamıyorsanız uğraşmayın. AWP KULLANIMINDAKİ BAZI ONERİLER
Awp kullanırken ilk zoom'u kullanın. Adamı Gordunuz ve Koşuyorsa Onune Nişan Alın. Ateş ettikten sonra ondada AWP yada başka bir SNIPER warsa bir zıplama(sağa-sola) ile bir kutunun arkasına kacın. Adam yaklaşıyorsa hemen ikincil(tabanca) silahınıza gecin. Durbunle bakarak dolaşmayın. M4A1 Ve(Ya) AK47 KULLANIMINDAKİ BAZI ONERİLER
Uzun atışlarda tek tek atmaya ozen gosterin.M4A1 ise silahınız susturucu takınız(ben oyle yapıom) Sıcak carpışmada ateş ederken canınız 50'nin altına duştuğunde hemen CTRL ile eğilin ve ateşe dewam edin. Şimdilik Bu Kadar Dewamı Gelecek İyişallah...