Zaitsev Turnuvasında Son 32 Turu
Wolfteam0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Wolfteam
- Zaitsev Turnuvasında Son 32 Turu
-
28-09-2019, 20:37:58Wolfteam Zaitsev turnuvasında son 32 tur heyecanı başladı. Rekor katılımın gercekleştiği ve 1175 takım/ 3528 oyuncunun kayıt yaptırdığı dev turnuva da adım adım sona doğru yaklaşılıyor. Gercekleşen 6 elemenin ardından son 32’ye kalmayı başaran takımlar son 16 turu icin kozlarını paylaşacak ve sadece en iyiler adlarını bir ust tura yazdırmayı başaracak. Son 32 turunda mucadele duzeyi son derece yuksek maclar gercekleşirken, aynı zaman da surpriz sonuclarında alındığına tanıklık ettik. Cekişmeli macların ardından son 32’ye kalmayı başaran takımlar ise bir kez daha ‘’en iyisi biziz’’ demek icin mucadele edecek. Son 32 tur mucadelesi 25 Mart Pazartesi gunu tamamlanmış olacak ve buyuk finale bir adım daha yaklaşılacak. Buyuk turnuvanın şampiyonu olan takım 30.000 TL, turnuva da ikinci olan takım 15.000 TL, 3’uncu takım 7 bin 500 TL, 4’uncu ve 8’inci sıra arasında yer alacak takımlar 2 bin 100 TL, 9-16 arası 1.500 TL, 17-32 arası 900 TL, 32-64 arası 510.000 JP kazanacak. Her gecen turda buyuyen odulun değeriyle hic şuphe yok ki mucadele de en ust seviyelere tırmanmış olacak. Hangi takım rekor katılımlı turnuvanın şampiyonu olacak? Hangi takımlar turnuvaya veda edecek hangi takımlar buyuk odule bir adım daha yaklaşacak? Hep beraber goreceğiz. Son 32’’de gercekleşecek mucadelelerin eşleşmeleri ise şu şekilde, FirsTouch – lAimJust Classio – Cappucino SniperWT – Jesterof Winnercompany – TheJokerz OLDGaming – LatterS MakeComing – Egola SingleCavor – TURQUALİTY Mawa Team – CWOKM SupernatioN – TheMawa Restarting – CekmekoyEspor Hartge – BeyGencler lmTurkish – Nexus SpartaKaos – VenturouS HasakiMakata - The Avengers IVAREXI – EducationTEAM BattleWin - Steel Tactics e-Sports İnternethaber __________________